Nutikell Huawei Watch GT 3 Elite Stainless Steel

Täpsustused:
eSIM: Ei
Aku eluiga: 168 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kauba ID: 199972

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Huawei Watch GT 3 Elite Stainless Steel

Nutikell Huawei Watch GT 3 46 mm on stiilse disainiga seade, mis on lisaks köitvale aksessuaarile ka abimees, kes hõlbustab ja kiirendab teie igapäevast planeerimist ja toiminguid,  aitab teil arendada kasulikke harjumusi ja oma heaolu pidevalt jälgida.

Eelised See 46 mm hõbedase roostevabast terasest rihmaga nutikell pakub teile järgnevat: Bluetooth-kõnesid, stiilset disaini, enam kui 100 treeningrežiimi, täpset pulsi jälgimist, kauakestvat (kuni 14 päeva) akut ja kogu päeva SpO2. jälgimisfunktsioon (vere hapnikuküllastus).

Bluetooth“ kõned: sidudes Huawei Watch GT 3 nutitelefoniga, saate kõnesid vastu võtta, vaadata kõnede ajalugu ning te ei pea sportides või majapidamistöid tehes oma nutitelefoni taskust välja võtma.

Aktiivne vaba aja veetmine: Huawei Watch GT 3-ga saad valida enam kui 100 erineva sportimisrežiimi vahel (ujumine, rattasõit, suusatamine ja palju muid tegevusi). Treeningu ajal ei salvesta nutikell mitte ainult pulssi ja muid näitajaid, vaid samal ajal saad kuulata muusikat, võimaldades treeningut mitmekesistada. Kodus või jõusaalis treenides saate oma nutitelefoni siduda erinevate spordivahendite ja rakendustega ning sünkroonida oma andmed seadmega, näiteks elliptilise trenažööri või jooksulindiga. Tänu programmeeritud tehisintellektile suudab Huawei Watch GT 3 hinnata Sinu isiklikku füüsilist vormi jooksuajaloo andmete põhjal, seega annab nutikell Sulle personaalse jooksuplaani, mida saad kasutada nii igapäevasel treeningul kui ettevalmistusel võistluste jaoks.

Teie heaolu abimees: Huawei Watch GT 3 aitab teil jälgida und, reguleerida hingamist ja vähendada stressist tingitud seisundeid. See nutikell võimaldab teil seada igapäevaseid eesmärke ja kui need on seatud, saada meeldetuletusi, näiteks millal juua vett, millal on aeg puhata või treenida või istuda ja liikuda. Nutitelefonil Huawei Watch GT 3 on 24-tunnine automaatne funktsioon vere hapnikusisalduse taseme jälgimiseks – see on üks olulisemaid näitajaid, mis näitavad sinu keha võimet hapnikku omastada.

Üldine tooteinfo: Huawei Watch GT 3 Elite Stainless Steel

Kauba ID: 199972
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Tüüp: Nutikellad meestele
Kaubamärk: Huawei
Ekraani suurus (tollid): 1.43
Värv: Hõbedane
Ekraani tüüp: AMOLED
Ekraani resolutsioon: 466 x 466
Puutetundlik ekraan: Jah
Rihma materjal: Metall
Veekindluse tase: 5 ATM
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
Ühilduvus: Android, iOS
Lisafunktsioonid: Baromeeter, Güroskoopia sensor, Kiirendusmõõtur, Pedomeeter, SMS-i ja kõne märguanded, Spordirežiimid, Stressi jälgimine, Südame löögisageduse sensor, Une jälgimine, Valgussensor
Pulsomeeter(HR): Jah
SPO2 (vere hapnikusisaldus): Jah
Pikkus: 4.18 cm
Laius: 4.18 cm
Kõrgus: 0.94 cm
Kaal: 0.063 g
eSIM: Ei
Aku eluiga: 168 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Huawei tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (17)

Huawei Watch GT 3 Elite Stainless Steel
4.9

(17 ostja hinnangud)

5 tähte
(16)
4 tähte
(0)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

94%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ramūnas Ž.
19.01.2023

Väga rahul ostuga.

Donaldas V.
18.12.2022

Väga hea kell.

Anatolijs L.
18.12.2022

Tunnid on head. Olen ammu tahtnud nutikella ja see oli metallist käevõru peal ja nii, et klaas ei kriibi. Tahtsin safiirklaasiga, aga veidi mõeldes otsustasin, et need on väga kallid. Nii et ma leppisin nende asjadega. Muidugi on see mänguasi. Kuid seal on mõned väga kasulikud funktsioonid. Kella pealt on väga mugav näha, kes tööl helistab, eriti kuna töötate tänaval ja te ei taha oma telefoni vihma või lumega kätte saada. Ja siis vaatasin kella ja kõik on selge. Ja SMS-e saab kohe lugeda. See on väga mugav. Tööaeg ligi 2 nädalat - super. Laadimine on väga kiire. Ekraan on väga hea, selgus on suurepärane. Basslet on väga hea. Kuid kohaletoimetamise eest andsin kaks tärni. Nad lubasid kella järgmisel päeval pärast tellimist, kuid said selle kahega. Lubadus oli vale. Aga üldiselt olen rahul. Ma soovitan.

Diana Š.
12.12.2022

Ilus disain, leedu keeles.

Stasys K.
06.12.2022

Kell vastab kõikidele nõuetele

Vitalij V.
21.11.2022

Väga hea kell

Genovaitė P.
09.11.2022

Väike reageerimiskaugus kella ja telefoni vahel

Svetlana K.
14.10.2022

Suurepärane kell. Aku kestab 2 nädalat.

Justė P.
09.09.2022

Väga ilus ja kvaliteetne käekell. Värskendamine võttis kaua aega, kuid see töötab suurepäraselt.

Viktoria B.
02.09.2022

Suurepärane kell, aku peab vastu nädala

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki