SkyRC eFuel PSU 17A / 12V / 200W

Täpsustused:
Tüüp: Drooni tarvikud
Kauba ID: 7031547
6050
Lisa korvi
800 / kuus
Sinu linn

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: SkyRC eFuel PSU 17A / 12V / 200W

Kasutamine:
-

Kõige nõudlikumatele kaasaskantavatele laadijatele

SkyRC eFuel 200W toiteallikas on mõeldud suure võimsusega alalisvoolu mobiiltelefonide laadijatele. Seade muudab standardse vahelduvvoolu mis tahes vahelduvvoolu pistikupesast (100–240 volti) 12-voldiseks alalisvooluks kuni 17 amprit. Vaatamata oma väiksusele on seade väga tõhus ja kasulik igale RC simulatsioonihuvilisele. Väga soovitatav SkyRC B6 Lite jaoks SkyRC B6 Nano laadijatele.

Turvaline ja turvaline

Lai valik erinevaid kaitsemeetmeid tagab erakordse tööohutuse - kaitse väljundi lühise, ülevoolu, ülekuumenemise, ülepinge ja toiteallika ülekoormuse eest. Täiustatud jahutussüsteem kaitseb seadet tõhusalt ülekuumenemise eest. LED lülitub välja, kui ühendatud seade tarbib rohkem energiat kui peaks. Kui see juhtub, vähendab UPS vooluahelate kaitsmiseks voolu ja seejärel taaskäivitab automaatselt.

Aktiivne PFC

Aktiivvõimsusteguri korrigeerimine (PFC) vähendab vahelduvvoolutoite müra. Tarbitud voolu lainekuju muutes on võimalik võimsustegurit parandada ja seeläbi saavutada seadme suurem energiatõhusus.

Tõestatud kvaliteet

Iga eFuel 200W toiteplokk on läbinud kümneid katseid, mis ületavad tööstusharu standardeid. Kukkumist, kallutamist, vibratsiooni, kulumist, kõrget ja madalat temperatuuri testitakse rangelt, et saaksime olla kindlad, et saame kõrgeima kvaliteediga toote. SkyRC tooted vastavad kõikidele nende riikide standarditele ja eeskirjadele, kus neid müüakse. SkyRC tooted on projekteeritud, testitud ja turustatud vastavalt ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Pakendis:

  • Toiteallikas
  • Voolujuhe

Tehnilised andmed

Mõõdud: 112 x 710 x 40 mm

Kaal 380 g

Toiteallika võimsus: 100-240V

Väljundvool: 17 A.

Väljundpinge: DC 12V ± 0,5V

Energiatõhusus: 93%

Termiline kaitse:> 105 ℃

Ventilaator

Üldine tooteinfo: SkyRC eFuel PSU 17A / 12V / 200W

Kauba ID: 7031547
Kategooria: Nutiseadmed ja lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,7 x 0,2 m, 0,4 kg
Kaubamärk: SkyRC
Nutiseade: Ei
Tüüp: Drooni tarvikud
Vaade: SkyRC, drooni tarvikud nutiseadmed ja lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik SkyRC tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

SkyRC eFuel PSU 17A / 12V / 200W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki