Videokaamera Canon Legria HF G70

Täpsustused:
Kauba ID: 9058106
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1 26900
Lisa korvi
4795 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Canon Legria HF G70

  • 4K UHD/25P: MP4 kuni 150 Mb/s
  • 20-kordne optiline suum: 29,3–601 mm, lainurgaga 4K suum
  • Ülediskreetimise HD töötlus: kasutab 4K UHD-andurit, pakkudes suurepäraseid Full HD fotosid
  • 5-teljeline optiline pildistabilisaator
  • 3,5-tolline puuteekraan: lihtne teravustamispunkti ja kaamera juhtimine
  • Stereo elektrostaatiline kondensaatormikrofon, lisaks 3,5 mm väline minipesa
  • Kaks kaardipesa: SD-kaardi samaaegne või releesalvestamine
  • USB-C: video reaalajas edastamine Maci või PC-ga; ühildub ka Canon GP-E2 GPS-vastuvõtjaga

Selle 1/2,3-tüüpi CMOS 4K videokaameraga saad filmida nagu professionaal. Täiustatud automaatteravustamise, 20-kordse optilise suumi ja 5-teljelise stabiliseerimisega sobib see suurepäraselt sujuva ja täpse video jäädvustamiseks.

Avasta endas filmitegija
Alusta oma filmitegija teekonda võrratus 4K-s. Kompaktne ja kerge LEGRIA HF G70-l on 4K UHD video, 20-kordne optiline suumobjektiiv, täiustatud automaatteravustamine, aegluubis salvestamine Full HD-s 0,5×, kiirluubis salvestamine 4K-s/Full HD-s kuni 1200× ja HD reaalajas edastamine UVC-s USB-C kaudu arvuti teel.

Usalda Canoni 4K sensorit
4K videokaamera sensor ja DIGIC DV6 pildiprotsessor tagavad täpse, terava UHD pildi 4K televisiooni jaoks, samal ajal kui 8-labaline ava saavutab kinotasemel fookusest väljas esiletõsted. Raami kaader 3,5-tollisel LCD-ekraanil või too kaamera silma juurde ja kasuta sisseehitatud elektroonilist pildiotsijat.

Juhi kõike loominguliselt
Lisa filmidele efektsust dünaamiliste lainurkvõtete ja lähivõtetega, mis on jäädvustatud võimsa 20-kordse optilise suumi ja täiustatud pildistabilisaatoriga. Kohanda kaamerat viie kohandatava nupuga ja kasuta sisseehitatud ND-filtreid, et reguleerida säritust suurema ava puhul või aeglasema säriaja puhul.

Kiire ja täpne teravustamine koos näotuvastusega
LEGRIA HF G70-l on täiustatud hübriidne iseteravustamissüsteem, mille teravustamiskiirust saab reguleerida kas kiireks või sujuvaks iseteravustamiseks. Seadista 3,5-tollisel LCD-ekraanil teravustamist, puudutades vajalikku teravustamispunkti. Veelgi täpsemaks ja mugavamaks tegutsemiseks, eriti elavas keskkonnas, kus tuleb subjekti kaadris hoida, on saadaval näotuvastusega iseteravustamine ja näo jälgimine ning manuaalseks teravustamiseks saab kasutada objektiivi juhtrõngast.

MP4 salvestus
LEGRIA HF G70 toetab MP4 salvestust ühilduvas TV-s esitamiseks. See salvestab ka 4K UHD vormingus 150 Mb/s 25P juures, lisaks Full HD vormingus 35 Mb/s või 17 Mb/s 50P/25P juures.

Mitu jäädvustamisvõimalust, kohandatav pildimenüü ja helipildi valiku funktsioon
Väljundi ja salvestamisvalikute hulka kuuluvad infrapunarežiim, aegluubis salvestamine Full HD-s 0,5×, kiirluubis salvestamine 4K/Full HD-s kuni 1200×, lisaks erinevad stseenirežiimid. Kohandatav pildimenüü võimaldab värvisobitamist teiste Canoni kaameratega ning helipildi režiim lisab keskkonnale kohandatud helisalvestuse. Saadaval on ka samaaegne varundamine ja releesalvestus kahe SD-kaardi pesaga.

Karbi sisu
  • LEGRIA HF G70
  • PD-E1 USB toiteadapter
  • Akukomplekt BP-820
  • Objektiivikattega objektiivivarjuk

Canon on aidanud inimestel jutustada juba 80 aastat olles juhtiv ettevõte digitaalkaamerate, peegelkaamerate, tindiprinterite ja professionaalsete printerite valdkonnas.
Alates klanitud ja hõlpsasti kaasaskantavatest kiirkaameratest ja kergete, fikseeritud objektiividega kompaktkaamerat, DSLR-kaamerate ja tipptasemel fotokaamerateni, leiab igaüks tee loovuse juurde Canoni kaameravaliku abil.
Loodud vastama teie kirele fotograafia vastu, tänu jätkuvatele turu juhtivatele investeeringutele teadus- ja arendustegevusse on Canoni uutel kaameratel uusim video taasesituse innovatsioon.
Vlogeri ajastu algas 2008. aastal, kui Canon EOS 5D Mark II tutvustas esmakordselt oma DSLR-kaamera videovõimalusi. See sillutas teed video blogidele ehk vlogidele. Sellise sisu jäädvustamiseks on enne Canon EOS 5D Mark II vaja väga kallist videokaamerat, muutes videotööstuse sisuliselt üleöö. Tänapäeval on Canon PowerShot G7 X-seeria kõige populaarseim vlogimiskaamera Euroopas. Selle taskusse mahtuva kaameraga saate luua 4K videoid, mille kompaktses korpuses on 20,1 MP sensor ja kokkupandav puutetundlik ekraan, muutes selle tõeliselt loominguliseks kaaslaseks. 

Canon Legria HF G70

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Canon Legria HF G70

Kauba ID: 9058106
Kategooria: Videokaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,36 x 0,32 x 0,35 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Canon
Optiline zoom: 20
Sobivad mälukaardid: 2.4
Vaade: Canon, 2.4 videokaamerad
Mõõdud: Pole täpsustatud
Kaal: Pole täpsustatud kg
LCD ekraan: 3.5 "
Integreeritud välk: Pole täpsustatud
Salvestusformaadid: MP4
Komplektis sisaldub: Kaamera
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Canon Legria HF G70
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki