Videokaamera kott LowePro LP36334

Täpsustused:
Tüüp: Ümbrised ja kotid fotoaparaatidele
Sisemõõdud: Nenurodyta cm
Kauba ID: 26442

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: LowePro LP36334

"Tootja: LowePro

Tootekood: LP36334
Värv: must
LowePro on transpordivahendite tarvikute tootmise liider. See bränd on eriti populaarne sportlaste ja aktiivsete inimeste seas. Selle kaubamärgi toodete peamine omadus on võime ühendada kõrgeima kvaliteediga arendusmaterjale ja uusimaid moesuundeid. Unikaalsetes kottide ja rahakottide konstruktsioonides on kasutatud praktilisi ja veekindlaid materjale, mis tagavad seadmete usaldusväärse kaitse kahjustuste ja kliimamõjude eest. Kõik LowePro tooterühmad on kujundatud väga erineva kujunduse ja värviga, mis muudab selle kaubamärgi atraktiivseks ja asjakohaseks iga vanuserühma jaoks.

Kompaktse süsteemkaamera nutikas ja elegantne disain väärib sama kui selle kandmislahendus. Lowepro Compact Courier seeria pakub inspiratsiooni. Liibuvad, kerged, kuid tõeliselt kaitsvad õlakotid on leidlik ja paindlik viis hoida oma kaamera käeulatuses. Compact Courier 70 on väikseim kandmislahendus teie kompaktse süsteemikaamera jaoks ja pakub kandmisvõimaluste osas paindlikkust. See on loodud sobima Sony® NEX kaameraga või sarnase mudeliga, millel on 18–55 mm kinnitatud objektiiv.

Kui soovite kogu komplekti kaasas kanda, lisage lisaobjektiivi kott (see sobib 16 mm/pannkoogiobjektiiviga ja on kotis). Mõlema mudeli kaitsvate ja mugavate funktsioonide hulka kuuluvad: polsterdatud sisemus; harjatud trikoovooder; sisseehitatud mälukaarditasku siseklapil; sisseehitatud mikrokiust puhastuslapp objektiivi ja LCD-ekraani jaoks; eriti lai ja lukuga avamine; konks-/aaskinnitused siseklapil; eemaldatav ja reguleeritav õlarihm; sisseehitatud vööaas; vastupidav riistvara; veekindlad materjalid.

Mahutavus: Sony® NEX kaamera või sarnane mudel 18–55 mm objektiiviga; pannkook/16 mm objektiiv (kui asetada õlarihmale lisaobjektiivi kotti); vaba mälu

  • Suurus (sisemine): 13 x 7 x 11,5 cm
  • Suurus (välimine): 16,5 x 8 x 20,5 cm

Üldine tooteinfo: LowePro LP36334

Kauba ID: 26442
Kategooria: Videokaamerate kotid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,24 x 0,14 x 0,085 m, 0,21 kg
Kaubamärk: Lowepro
Välismõõdud: Nenurodyta cm
Akutasku: Pole täpsustatud
Tüüp: Ümbrised ja kotid fotoaparaatidele
Vaade: Lowepro, Ümbrised ja kotid fotoaparaatidele videokaamerate kotid
Sisemõõdud: Nenurodyta cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lowepro tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

LowePro LP36334
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki