gabbiano juuksuritool burgos, must

Täpsustused:
Materjal: Tehisnahk
Kõrgus: 106 cm
Kauba ID: 9250831
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
53200
Lisa korvi
2010 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Kuller

24. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

24. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: gabbiano juuksuritool burgos, must

"Gabbiano on Itaalia luksuslik juuksuriseadmete ja -mööbli kaubamärk, mida iseloomustab usaldusväärsus, kvaliteet ja esteetika ning suur kasutusmugavus. See pakub laias valikus funktsionaalseid salongiseadmeid, nagu tugitoolid, valamud ja infrazoonid.


Stiilne juuksurielement


Gabbiano Burgos juuksuritoolid koos hüdraulilise tõstukiga on praktiline mööbel, millest saab teie juuksurisalongi keskne element. Klassikaline värvitoon, spetsiaalne jalapealne alus ja hõbedastes toonides dekoratiivsed elemendid annavad sellele elegantse välimuse. Selle kõrge funktsionaalsus tagab mugavuse nii juuksurile kui ka kasutajale.


Funktsionaalsus, mugavus ja usaldusväärsus


Tugev hüdrauliline tõstuk võimaldab istmetasandit reguleerida vahemikus 54-71 cm, isegi kui klient istub toolil. See tagab ergonoomilisema töö, kuna kõrgust saab reguleerida vastavalt kliendi ja juuksuri pikkusele. Ümardatud seljatugi on kujundatud nii, et istumine oleks mugav, mis on eriti oluline mitmetunniste protseduuride puhul. Suureks eeliseks on sellele mudelile paigaldatud jalatugi, mis pakub stabiilset tuge kasutaja jalgadele.


Läbimõeldud lahendused


Tugev ümmargune alus tagab kasutamisel stabiilsuse. Sileda pinna tõttu on seda lihtne puhtana hoida. Lai iste, mis on täidetud sobiva kõvadusega vahtplastiga, tagab suure kasutusmugavuse ja mugavuse ka pikemaajalise ravi ajal. Käetoed on sellisel kõrgusel, et kliendi õlad oleksid õiges asendis, mis tagab, et kliendi pea ei keerdu käte vahel ja ei kõigu, mis ilmselgelt parandab raviprotseduure, sealhulgas juukselõikust. See hõlbustab täpset teenuse osutamist.


Elegantsus ja kõrge mugavus


Tool on täidetud vahtpolsteriga, mis on vastupidav ja ei deformeeru, tagades mugava kasutamise pikaks ajaks. Polster on valmistatud erilise struktuuriga kunstnahast, mis on meeldiva puudutusega. Selle materjali kasutamine muudab seadme niiskuskindlaks, vastupidavaks ja kergesti puhastatavaks. Must viimistlus ja hõbedast värvi dekoratiivsed elemendid annavad sellele ajatu elegantsi ilme. Eksklusiivne klassikaline viimistlus tähendab, et see sobib peaaegu igasse ruumi.



Palun vaadake fotot üksikasjalike mõõtmete kohta.
Sisaldab: iste, käik koos alusega, jalatugi.


Üksikasjad:
Tõstuk: hüdrauliline
Alus: ümmargune
Polstri materjal: kunstnahk
Värvid: mustad toonid, hõbedased toonid.

Üldine tooteinfo: gabbiano juuksuritool burgos, must

Kauba ID: 9250831
Kategooria: Ilusalongi mööbel
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,5 x 0,7 m, 33 kg
Värv: Hõbe, MUST
Tüüp: Tool
Materjal: Tehisnahk
Kaubamärk: Gabbiano
Pikkus: 50 cm
Kõrgus: 106 cm
Sügavus: 45 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gabbiano tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

gabbiano juuksuritool burgos, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki