2-tooli komplekt Notio Living Lagona, pruun

Täpsustused:
Tüüp: Söögitoolid
Kogus komplektis: 2
Istme kõrgus: 48 cm
Materjal: Kunstnahk, Metall
Kauba ID: 6452877
27200

SJH hind

42999
-36%
Lisa korvi
1028 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Kuller

10. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

10. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 2-tooli komplekt Notio Living Lagona, pruun

  • 2 söögitooli komplekt;
  • Kaasaegse eksklusiivsuse annab metallist tooli raam;
  • Polsterdatud ja kunstnahaga kaetud tooli seljatugi ja istumisosa loob kaasaegse pildi;
  • Lihtne puhastada ja hooldada tooli pinda;
  • Mööblil on FSC sertifikaat, mis näitab, et nende jaoks kasutatud puit on pärit vastutustundlikult majandatud ja käsitletud metsadest;
  • Materjal: tugevuse ja vastupidavuse tagab metall, kunstnahk (mikrokiud), puidukomposiit;
  • Värvus: pruun/kroom;
  • Tooli mõõdud: kõrgus – 95 cm, laius – 45 cm, sügavus – 61 cm;
  • Istumisosa kõrgus: 48 cm;
  • Kaup tarnitakse kokkupanemata kujul.

Stiilne ja praktiline toolide komplekt täiendab suurepäraselt teie kodu ainulaadset interjööri. Sobib suurepäraselt nii kööki kui ka söögituppa. Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe!

Notio Living

Taani kaubamärk "Notio Living" on mööblit tootnud ja tarninud üle maailma enam kui 25 aastat. Notio Livingu tooteid müüakse kogu Euroopas ja Ameerika Ühendriikides ning need on tuntud oma kõrge töökindluse poolest. Kuigi Notio Living mööblit toodetakse Holstebros, aitab pidev koostöö tunnustatud disaineritega hoida disaini vastavuses tänapäeva trendidega. Mööbli kvaliteedikontrolli kõikidel tasanditel viib läbi ettevõtte sisemine kvaliteedikontrolli meeskond Taanis ja välismaal, tagades, et kõik Notio Livingu ja tema klientide kvaliteedinõuete jooksva täitmise. Tootmisfaasis teeb ettevõte koostööd suurimate mööblitootjatega üle maailma. Koos oma partneritega pakub see kõrget jõudlust, konkurentsivõimelisi hindu ja garanteeritud õigeaegset tarnimist. Notio Living on disain, kvaliteet, väärtus, jätkusuutlikkus ja taskukohasus. Mööblispetsialistina pakub Notio Living üle maailma individuaalseid disainilahendusi, piiramatute tooraineressurssidega ja disainiideede jaoks, mis vastavad igaühe individuaalsele maitsele.

2-tooli komplekt Notio Living Lagona, pruun Notio Living

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Neile, kes unistavad luksuslikust atmosfäärist, kuid ei soovi selle eest palju maksta, sobib kunstnahast valmistatud mööbel. See materjal on valmistatud tekstiilist, mis kaetakse polüuretaani, polüamiidi ja looduslikust nahast kaunistustega või muude sarnaste katetega.

Selle materjali valmistamisel, ei kannata loomad ja vähenevad tootmiskulud , samas mööbel ise sarnaneb väga ehtsast nahast valmistatud toodetega. Tänu unikaalsele tootmistehnoloogiale võib kunstnahast valmistatud mööbel olla väga erinevates värvides ja stiilis, mistõttu ei ole seda raske sobitada nii traditsioonilistesse kui ka kaasaegsetesse ruumidesse.

Kuigi selle mööbli vastupidavus ei ole võrreldav looduslike toodetega, kestab see siiski üsna kaua. Kõva kangast on pea võimatu kahjustada seega, kui hoolitseda kanga eest õigesti, on võimalik vältida rebenemisi ja teisi suuremaid kahjustusi. Lisaks sellele on kunstnahk vastupidav keskkonnatingimustele ja tuhmub harvem , sest päikese ultraviolettkiirgus ei mõju sellele kahjulikult. Materjal on ka veekindel. Seda saab puhastada tavalise niiske lapiga, seetõttu on hooldus väga lihtne. Võite olla kindel, et 2-tooli komplekt Notio Living Lagona, pruun ei vaja palju hooldust.

On oluline teada, et kunstnahast mööbel ei lase läbi õhku, seega kuuma ilmaga võib selle peal istumine olla veidi ebamugav. Vaatamata puudustele on suureks eeliseks materjali mitmeid kordi madalam hind -, kui olete vaimustuses stiilist, kus domineerivad nahktooted, siis on see materjal üks parimaid alternatiive.

2-tooli komplekt Notio Living Lagona, pruun

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Söögitoolid

Kas otsite toole oma uue söögitoa jaoks või plaanite vana söögituba värskendada? Meie valikus on üle 8000 erineva söögitooli. Kas otsite moodsaid, tööstuslikke, skandinaavia stiilis toole või klassikalisi kõrge seljatoega toole - igaühele on midagi sobivat. Meie sortimendis on palju kvaliteetsetest materjalidest valmistatud söögitoole, mis lisavad teie kodusesse interjööri elegantsi ja eksklusiivset stiili. Nende hulka kuuluvad metallist, täispuidust, plastikust ja veluurist, gobeläänist, sametist, päris- või kunstnahast polsterdatud toolid. Sõltuvalt teie söögitoa suurusest saate valida 2 või isegi 8 toolist koosneva komplekti vahel või osta neid ükshaaval. Moekad toolid juba ootavad Teid, tuleb vaid valida endale kõige meeldivamad värvid ja materjalid ning nautida uut, kauakestvat ostu.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: 2-tooli komplekt Notio Living Lagona, pruun

Kauba ID: 6452877
Kategooria: Köögitoolid, söögitoolid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,71 x 0,47 x 0,71 m, 16,5 kg
Värv: Pruun
Stiil: Tööstuslik
Kaubamärk: Notio Living
Laius: 45 cm
Kõrgus: 95 cm
Sügavus: 61 cm
Tootjamaa: Hiina
Mööbli kollektsioon: Lagona
Tüüp: Söögitoolid
Vaade: Notio Living, söögitoolid
Kogus komplektis: 2
Istme kõrgus: 48 cm
Materjal: Kunstnahk, Metall
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Notio Living tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

2-tooli komplekt Notio Living Lagona, pruun
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki