Madrats Selsey Carmel Lateks, 180x200 cm

Täpsustused:
Mõõtmed: 180x200 cm
Tüüp: Lateks
Kõrgus: 4 cm
Kauba ID: 531377
25600
Lisa korvi
967 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Kuller

9. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

9. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats Selsey Carmel Lateks, 180x200 cm

  • Mõõdud: laius - 180 cm, pikkus - 200 cm;
  • Valmistatud lateksist (3 cm paksune kiht), sobib allergikutele;
  • Kõrgus - 4 cm;
  • Madratsi kõvadus: H3 (keskmise kõvadusega);
  • Eemaldatav tepitud kate (tõmblukuga), mida saab pesta 60°C vees.

Ammutage jõudu suurepärasel ja kvaliteetsel kattemadratsil.

Selsey on mööbli ja sisustusdetailide müüja, kes pakub erinevaid kvaliteetseid madratseid ja erinevas stiilis polsterdatud mööblit. Viimaste trendidega kaasaskäimine võimaldab pakkuda kompromissitult stiilset mööblivalikut. Selsey lõppeesmärk on tagada oma klientidele maksimaalne mugavus. Valikust leiad vaid kõrgeima kvaliteediga kaubad, mis pakuvad praktilisi lahendusi väga soodsa hinnaga.

Madrats Selsey Carmel Lateks, 180x200 cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Neile, kes tahavad investeerida lõõgastavasse ja kvaliteetsesse puhkusesse, pakume lateksmadratseid ja kattemadratseid! Sõltuvalt tootmistehnoloogiast võib lateks olla sünteetiline või looduslik: sünteetilised tooted on rohkem vastupidavamad niiskusele ja temperatuuri muutustele, ning naturaalsed puidu kautšukmahlast valmistatud tooted on pehmemad. Tasakaalu leidmiseks eeliste vahel valitakse madratsite puhul looduslik lateks, mis on segatud sünteetilisega.

Sellist kombinatsiooni iseloomustab suurepärane õhu läbilaskvus ja sobib eriti hästi kihtide täitmiseks vedrude ja kanga vahel. Selleks, et tuulutuse tase oleks kõrgem, ei soovitata panna neid madratseid siledale pinnale, vaid voodivõrele.

Lateks on eriti elastne, mistõttusellist tüüpi madratsid ja kattemadratsid kohanduvad väga hästi teie kehakujuga, tagavad mugavustunde ja garanteerivad selgroo õige asendi. Sel põhjusel on soovitatav valida need madratsid neil, kellel on selja- või liigesvalud – kui valu ei lase teil välja magada, võivad lateksist madratsikatted ja madratsid olla abiks. Madratsite pealispind reageerib kiiresti teie kehakuju muutustele, seega saate mugavalt ja vabalt liikuda.

Kuigi seda tüüpi toodete kaal ei ole väike, on Madrats Selsey Carmel Lateks, 180x200 cm väga paindlikud. Saate neid kergesti ümber keerata või teise kohta viia. Lateksmadratsitesse ei kogune tolmulestad, seega sobivad need ka allergikutele. Lateks struktuuri tõttu on rohkem lateksit sisaldavad madratsid span styl=""text-decoration: underline;""> soovitatavad ka kogukamatele inimestele.

Lateksist madratsikatted ja madratsid ei reageeri teie kaaslase liikumistele, mistõttu sügavas unes te ei tunne oma kaaslase intensiivset voodis keeramist. Need tooted ei kriuksu, seega on maksimaalne mugavustunne garanteeritud! Seda tüüpi madratsid on tuntud kui ühed vastupidavamad ja kauakestvamad: nende kehtivusaeg võib ulatuda 10 ja mõnikord isegi 12 aastani.

Madrats Selsey Carmel Lateks, 180x200 cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Madrats Selsey Carmel Lateks, 180x200 cm

Kauba ID: 531377
Kategooria: Kattemadratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2 x 0,35 x 0,35 m, 10 kg
Kõvadus: Keskmine
Kaubamärk: Selsey
Madratsi pealiskate: Eemaldatav
Mööbli kollektsioon: Carmel Lateks
Tootjamaa: EU
Mõõtmed: 180x200 cm
Tüüp: Lateks
Vaade: Selsey, lateks kattemadratsid
Kõrgus: 4 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Selsey tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Madrats Selsey Carmel Lateks, 180x200 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki