Vedrumadrats Multipocket Astoria for Her and Him, 180x200 cm, 180x200

Täpsustused:
Madratsi tüüp: Multipocket vedrud
Kõrgus: 24 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kauba ID: 7253670
68700
Lisa korvi
2596 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Kuller

15. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

15. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Vedrumadrats Multipocket Astoria for Her and Him, 180x200 cm

ASTORIA madrats for Her and Him - ainulaadne toode, mis lahendab kahe magava inimese väga levinud probleemi, kui tekib lahkarvamus magamisaluse mugavustunde osas. Selle madratsi põhi, kui see on topeltsuur, esindab kahe erineva pehmustaseme aistingut, kuid see jääb üheks tükiks. Madratsi südamik koosneb 7-tsooniliste pukseeritavate tasku (Multipocket) vedrude plokist. Sellises riigis on iga vedru pakitud mittekootud materjali taskusse, neid on 450 tk/m². Iga vedru reageerib ja kohandub individuaalselt keha kuju ja kaaluga ning tagab selgroole õige toe

Madrats ASTORIA FOR HER and HIM on esimene AURAPLUS toode, mis kasutab ühte ühikut erineva pehmusega vedrusid.

Madratsi omadused:

§ Tiger Touch - 4 cm..;
§ Linakiud;
§ Lausriie korkmaterjal;
§ 2 erineva tugevuse ja kõvadusega vedruplokki (Multipocket) - 450 tk/m2.;
§ Lausriie korkmaterjal;
§ Linakiud;
§ Clima lateks - 3 cm;
§ Trikotaažist kate;
§ Madratsi kõrgus koos kattega on ca 24 cm;
§ Vedrude kaitse;
§ Kahepoolne;
§ Kõvadus – keskmine kõvadus;
§ Ühe magaja kaal - kuni 120 kg.;
§ Teise magaja kaal - kuni 80 kg;
§ Garantii – 3 aastat.

Clima lateksil on ventilatsiooniomadused, kuna sellel on suurem arv auke, eemaldatakse liigne soojus vabamalt kui tavalise lateksi puhul. See onergonoomiline , deformatsioonikindel ja säilitab oma esialgse kuju pikka aega . Tänu elastsele Clima latekskihile aitab madrats kergesti lõdvestada kogu keha pinges lihaseid ja annab magajale erilise mugavustunde. Linakiud avaldab positiivset mõju inimese heaolule, laseb nahal hingata ning imab ja aurustab niiskust. 

Madratsi teisele poolele valiti ainulaadsete omaduste kombinatsioon, äsja saadud kvaliteetne polüuretaanvaht "Tiger Touch" ja linane kiudUus „Tiger Touch“ polüuretaanvaht on omadustelt väga sarnane lateksiga. See on vastupidav, valmistatud avatud raku struktuuriga, tagab hea õhu läbilaskvuse, mis garanteerib suurema niiskuse aurustumise ja säilitab stabiilse õhuringluse une ajal. Madratsi kõikidele neljale küljele on tehtud täiendavad tuulutusnurgad. See tagab tootele maksimaalse ventilatsiooni selle töötamise ajal.

Madrats on toodetud kasutades uut, keskkonnasõbralikku ja vastupidavat liimitehnoloogiat.  Liim ei sisalda lenduvaid kemikaale – liimi alus on EVA (etüleenvinüülatsetaat), mis on lubatud toiduga kaudseks kokkupuuteks, kasutatakse laialdaselt toidupakendite valmistamisel, sulgemisel.

Liimiõmblus on kauakestev ja ei vaju kokku, mis tagab toote pika kasutusea. Liim on plastiline ja pehme, tagades nii õmbluste kohanemise deformatsiooniga, need ei purune ega rebene.

Kõik materjalid, mida madratsi valmistamisel kasutatakse, on toodetud Euroopa Liidus ning on sertifitseeritud, inim- ja keskkonnasõbralikud.

Kate on valmistatud pehmest trikootaaž kangast, mis on meeldiva puudutusega. Mõlemal küljel on idandatud allergiavastane kohev materjal 200 g/m² Kattemadratsi kogu servad on ümbritsetud 3D-võrguga, mis suurendab ka õhu läbilaskvust. Kate eemaldatakse lukuga ja seda saab pesta 40ºC temperatuuriga või keemiliselt puhastada.

Keskmise kõvadusega madratsid tagavad suurepärase pehmuse ja kõvaduse tasakaalu. Need madratsid pakuvad kehapunktidele piisavalt tuge, et hoida keha stabiilses asendis. Lisaks on keskmise kõvadusega madratsid kergelt pingul, need ei lase kehal vajuda, mistõttu on selgroog neutraalses asendis. Keskmise kõvadusega madratsid sobivad suurepäraselt inimestele, kellele meeldib külili magada või kogu aeg ümber pöörata. Keskmise kõvadusega madrats on parim madrats külili magamiseks, kuna annab piisavalt jäikust puusade ja õlgade koos tõstmiseks ja madratsisse süvistamiseks. Kui sulle meeldib öösel palju liigutada ja kipud öö läbi magamisasendeid vahetama, siis vajad jäikust ja siis leevenevad ka survepunktid. Keskmise kõvadusega madratsid sobivad kõvaduse ja pehmuse tasakaalu tõttu enamikule kehatüüpidele. Kuna enamik magamisasendeid ja kehatüüpe tunneb end mugavalt mõõdukalt kõval voodil, sobivad need enamasti paaridele. Keskmise kõvadusega madrats on populaarseim valik neile, kes ei taha magada eriti kõval pinnal või liiga pehmel madratsil.

Üldine tooteinfo: Vedrumadrats Multipocket Astoria for Her and Him, 180x200 cm

Kauba ID: 7253670
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,02 x 1,82 x 0,26 m, 56,24 kg
Mõõdud: 180x200 cm
Kõvadus: Keskmine
Kaubamärk: Auraplus
Ühe inimese kaal kuni: 120 kg
Tootjamaa: Leedu
Madratsi tüüp: Multipocket vedrud
Vaade: Auraplus, multipocket vedrud madratsid
Kõrgus: 24 cm
Eemaldatav pealiskate: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Auraplus tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Vedrumadrats Multipocket Astoria for Her and Him, 180x200 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki