Lauaplaat vannitoakapile Monaco Grey 885 PS, hall

Täpsustused:
Tüüp: Tööpinnad ja tarvikud
Kauba ID: 9256071
3149
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Kuller

21. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lauaplaat vannitoakapile Monaco Grey 885 PS, hall

  • Elegantne disain: Monaco Grey 885 PS töölaud pakub elegantset halli viimistlust, mis täiendab mis tahes kaasaegset vannitoa esteetikat.
  • Vastupidav konstruktsioon: Comad, mis on tuntud kvaliteedi poolest, lubab selle tööpinna pikaajalist vastupidavust ja vastupidavust niiskes vannitoakeskkonnas.
  • Lihtne integreerimine: See tööpind on loodud sobituma sujuvalt vannitoakappide peal, pakkudes teie hoiulahendustele sujuvat ja kohandatud välimust.
  • Mitmekülgne stiil: Neutraalne hall toon tagab, et see sobib hästi kokku paljude sisustusstiilidega, mistõttu on see mitmekülgne valik paljude vannitoa kujunduste jaoks.

Vannitoa kapi töölaud Monaco Grey 885 PS on suurepärane valik inimestele, kes soovivad oma vannituba täiustada elegantse ja rafineeritud välimusega. Selle hall värvus pakub elegantset, kaasaegset välimust, mis sobib kergesti erinevate sisustusstiilidega. See töölaud on ideaalne neile, kes soovivad moodsat, kuid samas ajatut vannitoa atmosfääri, pakkudes nii funktsionaalsust kui ka šikkat pinda, mis peab vastu ajaproovile.

Üldine tooteinfo: Lauaplaat vannitoakapile Monaco Grey 885 PS, hall

Kauba ID: 9256071
Kategooria: Lisalauaplaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,43 x 1,6 x 1,4 m, 3,5 kg
Kaubamärk: Comad
Tüüp: Tööpinnad ja tarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Comad tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauaplaat vannitoakapile Monaco Grey 885 PS, hall
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki