Lanberg 47U (FF01 + FF02), musta värvi kaablihoidik

Täpsustused:
Tüüp: Mööbli kaitse- ja hooldusvahendid
Kauba ID: 9301186
9890
Lisa korvi
758 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Kuller

13. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

13. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lanberg 47U (FF01 + FF02), musta värvi kaablihoidik

  • Optimeeritud kaablijuhtimine: Lanberg 47U organiseerimissüsteem on loodud selleks, et hoida kaablid korralikult paigutatud ja kergesti kättesaadavad, vähendades segadust ja parandades ruumi esteetilisust.
  • Vastupidav disain: see kaabliorganisaator on ehitatud vastupidavust silmas pidades, et kaitsta ja hooldada teie kaableid, pikendades nende eluiga ja jõudlust.
  • Elegantne välimus: see klassikaline must organiseerija sobib ideaalselt mis tahes kontori või kodu sisekujundusega, säilitades samas professionaalse ja korrastatud välimuse.
  • Usalda kaubamärki: Usaldusväärse Lanbergi kaubamärgi tootena võid olla kindel kvaliteedis ja usaldusväärsuses, mis põhineb nende kogemustel praktiliste kaablijuhtimislahenduste väljatöötamisel.

Olenemata sellest, kas olete professionaal serveriruumis, tehnikahuviline kodus või keegi, kes hindab korrastatust oma kontoris, tagab see toode, et teie kaablid on korrastatud, kaitstud ja silmapiirilt väljas. Tänu oma tugevale konstruktsioonile ja elegantsele mustale värvile on see mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne täiendus teie mööbli aksessuaaridele.

Üldine tooteinfo: Lanberg 47U (FF01 + FF02), musta värvi kaablihoidik

Kauba ID: 9301186
Kategooria: Muud tarvikud mööblile
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,1 x 0,03 x 0,03 m, 9 kg
Tüüp: Mööbli kaitse- ja hooldusvahendid
Kaubamärk: Langerg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Langerg tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lanberg 47U (FF01 + FF02), musta värvi kaablihoidik
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki