Cariba voodipesu sahtlisse, valge

Täpsustused:
Tüüp: Voodipesukastid
Kauba ID: 4334257
10800
Lisa korvi
828 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Kuller

27. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

27. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Cariba voodipesu sahtlisse, valge

  • Õmblusteta integreeritud panipaik: Cariba voodipesu sahtlisse on disainitud nii, et see mahub kenasti voodi alla, pakkudes diskreetset ja praktilist panipaigalahendust.
  • Lihtsustatud valge disain: valge värv tagab, et see sahtli sobib harmooniliselt olemasolevasse magamistoa sisekujundusse, parandades ruumi esteetikat ja olles samas funktsionaalne.
  • Cariba kollektsiooni osa: Cariba mööblikollektsiooni osa, seda sahtlit saab kombineerida teiste sama sarja toodetega, et luua magamistoas ühtne välimus.
  • Praktiline stiil: Cariba sahtlile on omane lihtne ja praktiline disain, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad lihtsust ja tõhusust.

Cariba valge voodipesu sahtlisse on ideaalne aksessuaar neile, kes otsivad oma magamistuppa funktsionaalset ja samas stiilset hoiulahendust. Tänu oma puhtale joonele ja praktilisele disainile sobib see ideaalselt minimalistlikesse interjööridesse või neile, kes eelistavad lihtsat lähenemist organiseerimisele. Sahtlisse kuulub Cariba kollektsiooni, mis tähendab, et seda saab kombineerida teiste magamistoa mööbliesemetega, et luua ühtne välimus, mistõttu sobib see eriti hästi üksikisikutele või peredele, kes soovivad oma asjade hoiuruumi maksimaalselt ära kasutada, ilma et peaksid tegema kompromisse disaini osas.

Üldine tooteinfo: Cariba voodipesu sahtlisse, valge

Kauba ID: 4334257
Kategooria: Voodisahtlid, voodipesukastid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,51 x 0,04 x 0,69 m, 18 kg
Mööbli kollektsioon: Cariba
Stiil: Praktiline
Tüüp: Voodipesukastid
Kaubamärk: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cariba voodipesu sahtlisse, valge
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki