-20% soodustust koodiga WKND524
4159
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juulist

000

Kuller

5. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

5. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ayyildiz vaip Zagora 1402004511 140x200 cm

Ayyildiz Zagora vaip on mitmekülgne ja vastupidav valik neile, kes soovivad oma eluruumi õues kaunistada. Vaiba vastupidav materjal muudab selle ideaalseks terrassidele, terrassidele ja rõdudele, kuna see on ilmastikukindel, samas kui rikkalik pruun värv lisab igale ruumile soojust ja elegantsust. Vaiba suurus ja esteetiline välimus muudavad selle ideaalseks hubase ja atraktiivse õueatmosfääri loomiseks.

  • Mõeldud välitingimustes kasutamiseks: see vaip on spetsiaalselt kujundatud teie välisruumide rikastamiseks ja on vastupidav mitmesugustele ilmastikutingimustele, mistõttu on see praktiline valik väliskoristuseks.
  • Mahepruun: soe pruun värvus loob loomuliku ja maandava efekti, mis sulandub hõlpsasti olemasoleva välismööbli ja haljastusega.
  • Suured mõõtmed: selle vaiba laius on sada nelikümmend sentimeetrit ja pikkus kakssada sentimeetrit, mistõttu sobib see ideaalselt välisruumidesse.
  • Vastupidav materjal: vaip on valmistatud polüpropüleenist, mis ei tee seda mitte ainult tugevaks ja vastupidavaks, vaid ka kergesti puhastatavaks ja hooldatavaks, nii et see näeb igal hooajal suurepärane välja.

Üldine tooteinfo: Ayyildiz vaip Zagora 1402004511 140x200 cm

Kauba ID: 9179656
Kategooria: Vaibad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2 x 1,4 x 0,005 m, 3,64 kg
Tüüp: Välivaip
Värv: Pruun
Pikkus: 200 cm
Laius: 140 cm
Materjal: Polüpropüleen
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ayyildiz vaip Zagora 1402004511 140x200 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki