Berella Light laelamp Not

Täpsustused:
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 13 W
Sokkel: ES111
Kauba ID: 9449091
9530
Lisa korvi
731 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Kuller

5. juunist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

5. juunist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Berella Light laelamp Not

Berella Light laevalgusti Not on eeskujulik valik neile, kes otsivad minimalistliku disainiga moodsat valguslahendust. Sobib kaasaegsetesse kodudesse või kontoritesse, selle sihvakas profiil ja fokuseeritud valgusvoog teevad sellest ideaalse valgusti kohtadesse, mis vajavad ülesandepõhist valgustust, näiteks köögisaare või töölaua kohal. Valge ja hall värvivalik võimaldab sujuvalt integreeruda mis tahes värvilahendusega.

  • Laialdane laius: valgusti suur laius tagab laia valgusjaotuse, mis sobib ideaalselt suuremate alade või tööruumide katmiseks.
  • Ühtlustatud kõrgus: Selle tagasihoidlik kõrgus tagab ruumis tagasihoidliku kohaloleku, säilitades ruumis puhta ja avatud tunde.
  • Optimeeritud valgustus: Ühe võimsa lambiga valgusti annab piisavalt valgust nii tööülesannete kui ka meeleolu jaoks, saavutades täiusliku tasakaalu vormi ja funktsiooni vahel.
  • Spetsialiseeritud lambipesa: ES111-pesaga varustatud valgusti lubab ühilduvust mitmete lambivalikutega, mida saab kohandada vastavalt teie valgustusvajadustele.
  • Vastupidav materjal: Alumiiniumist valmistatud valgusti ei ole mitte ainult kerge ja elegantne, vaid ka ehitatud nii, et see peab vastu.
  • Paindlikud värvivalikud: Saadaval nii valges kui ka halli värvi, võib see kas sulanduda või eristuda sõltuvalt teie sisekujunduse eelistustest.

Üldine tooteinfo: Berella Light laelamp Not

Kauba ID: 9449091
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 0,2 x 1 m, 5 kg
Laius: 950 mm
Kõrgus: 147 mm
Värv: Hall, Valge
Kaubamärk: Berella Light
Materjal: Alumiinium
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 13 W
Sokkel: ES111
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Berella Light tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Berella Light laelamp Not
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki