Orlicki Design laelamp Forina

Täpsustused:
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 48 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9371116
38500
Lisa korvi
1455 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. juunist

000

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Orlicki Design laelamp Forina

Orlicki Design Forina laevalgusti on minimalistliku elegantsi ja kaasaegse valgustuse tunnistus. See valgusti sobib ideaalselt neile, kes hindavad kaasaegset sisekujundust, pakkudes nii funktsionaalsust kui ka julget väljendusrikkust. Klaasi ja metallist materjalide kombinatsioon koos kollase või hõbedase värvivalikuga muudab selle mitmekülgseks erinevate sisekujunduste jaoks, pakkudes rikkalikku valgustust koos elegantsi puudutusega.

  • Streamlined disain: Forina lambil on stiilne profiil, mille märkimisväärne laius tagab laia valguse leviku, mis sobib suurepäraselt teie kodu või kontori avarate ruumide valgustamiseks.
  • Kvaliteetsed materjalid: Klaasist ja metallist valmistatud lambi konstruktsioon on nii vastupidav kui ka stiilne, lisades igale laepinnale kaasaegse nüansi.
  • Integreeritud LED-tehnoloogia: LED-pirni kasutamine tagab kauakestva ja energiasäästliku valgusallika, vähendades vajadust sagedaste lambivahetuste järele.
  • Kohandatav välimus: Valgusti on saadaval nii kollases kui ka hõbedases värvitoonis, mis sobib või rõhutab teie ruumi värviskeemi, pakkudes mitmekülgset disainivalikut.

Üldine tooteinfo: Orlicki Design laelamp Forina

Kauba ID: 9371116
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,8 x 0,22 m, 2 kg
Laius: 760 mm
Kõrgus: 200 mm
Värv: Hõbedane, Kollane
Kaubamärk: Orlicki Design
Materjal: Klaas, Metall
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 48 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Orlicki Design tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Orlicki Design laelamp Forina
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki