Trio laelamp Indira

Täpsustused:
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 28 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9404336
31400
Lisa korvi
1187 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Trio laelamp Indira

Trio laevalgusti Indira on elegantne valgustuslahendus, mis sobib kaasaegsetesse kodudesse ja kontoritesse, kus soovitakse minimalistlikku disaini ja tõhusat valgustust. Laevalgusti pakub elegantset välimust, milles on aimatav rafineeritus, mis sobib ideaalselt ruumidesse, mis saavad kasu hõbedasest aktsendist ja rahustavast, ühtlasest valgusjaotusest. LED-tehnoloogia tagab, et see on kaasaegne valik energiateadlikele kasutajatele, kes ei soovi teha kompromisse stiili osas.

  • Minimalistlik disain: Indira õhuke profiil ja hõbedane värvus annavad moodsa ja elegantse välimuse, mis sobib kaasaegsete interjööridega.
  • Tõhus valgustus: Tänu integreeritud LED-ile pakub valgusti rohkelt heledust, olles samal ajal energiatõhus, mistõttu on see ideaalne valik pikaajaliseks kasutamiseks.
  • Üks valgusallikas: Üksik, võimas LED annab tsentraalse valguse, mis sobib suurepäraselt otse selle all oleva ala esiletõstmiseks, pakkudes selgust ja fookust.
  • Vastupidav materjal: Metallist valmistatud valgusti lubab vastupidavust ja esmaklassilist tunnetust, mis lisab valgusti üldist kvaliteeti.

Üldine tooteinfo: Trio laelamp Indira

Kauba ID: 9404336
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 3,5 x 0,6 x 0,1 m, 3 kg
Laius: 580 mm
Kõrgus: 60 mm
Värv: Hõbedane
Kaubamärk: Trio
Materjal: Metall
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 28 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Trio tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Trio laelamp Indira
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki