Nowodvorski põrandalamp Patio

Täpsustused:
Kauba ID: 9580566
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
28200
Lisa korvi
1066 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. juunist

000

Kuller

12. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

12. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nowodvorski põrandalamp Patio

Nowodvorski Patio põrandavalgusti on kaasaegne kodu või kontori valgusti, mis ühendab endas funktsionaalsuse ja julge disaini. Metallist valmistatud ja elegantse musta viimistlusega valgusti on ideaalne neile, kes hindavad minimalistlikku esteetikat ja kaasaegseid valguslahendusi. Tugev konstruktsioon ja üks valgusallikas tagavad kontsentreeritud ja keerulise valgustuse, mis võib väärtustada iga nurgatagust või lugemisnurka.

  • Vastupidav materjal: konstruktsioonis kasutatud metall tagab vastupidavuse ja puhta, tööstusliku välimuse, mis täiendab kaasaegseid interjööre.
  • Üks valgusallikas: sellel põrandalambil on üks lamp, mis annab kontsentreeritud ja tugeva valgusvihu, mis sobib ideaalselt lugemiseks või konkreetse koha esiletõstmiseks.
  • Elegantne värvipalett: klassikalises mustas värvitoonis valgusti on mitmekülgne lisa mis tahes ruumi värvipaletile ja lisab teie ruumile elegantsi.

Üldine tooteinfo: Nowodvorski põrandalamp Patio

Kauba ID: 9580566
Kategooria: Põrandalambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,5 x 0,33 x 0,33 m, 2,5 kg
Materjal: Metall
Pirnide arv: 1 tk
Värv: Must
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nowodvorski põrandalamp Patio
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki