Aldex rippvalgusti Fin

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 10 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9402836
24900
Lisa korvi
941 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

18. juunist

000

Postkontor

19. juunist

199

Kuller

19. juunist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

19. juunist

199

Kuller

19. juunist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aldex rippvalgusti Fin

Aldexi rippvalgusti Fin on stiilne ja kaasaegne valgustuslahendus, mis sobib ideaalselt koduomanikele, kes hindavad kaasaegset disaini koos elegantsi puudutusega. Metallist ja klaasist valmistatud valgusti on ideaalne neile, kes soovivad teha avaldust sellistes ruumides nagu söögikohad või sissepääsud. Tänu oma kolmele lambile pakub see piisavalt valgustust, olles samal ajal keskne dekoratsioonielement.

  • Vastupidavad materjalid: Metallist ja klaasist valmistatud Aldex Fin tagab pikaealisuse ja lisab igale interjöörile elegantse, moodsa välimuse.
  • Rohke valgustus: Kolme valgusallikaga rippvalgusti annab rikkalikult valgust, mistõttu sobib see nii praktiliseks kui ka ümbritsevaks valgustuseks.
  • Elegantne disain: Rippvalgusti disain, mis on saadaval valges ja mustas värvitoonis, täiendab erinevaid sisustusstiile ja lisab teie ruumile rafineeritud tooni.
  • Reguleeritav kõrgus: Maksimaalse kõrgusega valgustit saab reguleerida, et see sobiks ideaalselt teie ruumi mõõtkavaga.
  • Energiatõhus: E14-pesadega kasutamiseks mõeldud valgusti toetab energiatõhusate pirnide kasutamist kuni teatud võimsusega, mis võimaldab teil kontrollida oma energiakasutust.

Üldine tooteinfo: Aldex rippvalgusti Fin

Kauba ID: 9402836
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,35 x 1,2 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Aldex
Laius: 340 mm
Kõrgus: 1200 mm
Värv: Must värv, Valge
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 10 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Aldex tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aldex rippvalgusti Fin
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki