Alfa rippvalgusti Aragon

Täpsustused:
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9405691
9640
Lisa korvi
739 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. juunist

000

Postkontor

1. juulist

199

Kuller

1. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

1. juulist

199

Kuller

1. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Alfa rippvalgusti Aragon

Alfa rippvalgusti Aragon on rafineeritud valgustusvalik, mis sobib ideaalselt neile, kes soovivad lisada oma koju elegantsi ja maalähedast võlu. See valgusti sobib oma metallist, klaasist ja puidust materjalidest koosneva kombinatsiooniga kõige paremini ruumidesse, mis tähistavad modernse ja traditsioonilise sisustuse segu. See annab rohkelt valgust koos sooja õhkkonnaga, mis sobib ideaalselt söögitubadesse või hubastesse elutubadesse.

  • Unikaalne materjalisegu: Metalli, klaasi ja puidu harmooniline segu annab sellele rippvalgustile mitmekülgse ja atraktiivse välimuse, mis täiendab erinevaid sisekujundusi.
  • Rohke valgustus: See valgusti mahutab neli lambipirni, mis võimaldab eredalt valgustada mis tahes ruumi, luues samal ajal külalislahke atmosfääri.
  • Reguleeritav kõrgus: Rippvalgusti disain võimaldab kohandada kõrgust erinevatele laekõrgustele ja isiklikele eelistustele.
  • Mitmesugused värvivalikud: Saadaval on valge, must ja pruun, pakkudes paindlikkust, et sobitada erinevaid värviskeeme teie kodu sisekujunduses.
  • Klassikaline pirnide ühilduvus: E14-pesa on laialdaselt kasutatav standard, mistõttu on lihtne leida ja asendada pirnid, mille maksimaalne võimsus on 40 vatti.

Üldine tooteinfo: Alfa rippvalgusti Aragon

Kauba ID: 9405691
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,4 x 0,65 m, 3 kg
Materjal: Klaas, Metall, Puit
Kaubamärk: Alfa
Laius: 600 mm
Kõrgus: 650 mm
Värv: Must värv, Pruun, Valge
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Alfa tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Alfa rippvalgusti Aragon
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki