Alfa rippvalgusti Liberty

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9405811

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Alfa rippvalgusti Liberty

Alfa rippvalgusti Liberty on elegantset ja rafineeritud elegantsi peegeldav ese, mis on valmistatud kuldse viimistlusega metallist ja klaasist ning mõeldud neile, kes hindavad klassikalist sisekujundust koos luksusliku hõnguga. See valgusti sobib kõige paremini söögisaalidesse või fuajeesse ning annab sooja ja kutsuvat valgust, mis sobib ideaalselt intiimse atmosfääri loomiseks.

  • Suurepärane materjalikombinatsioon: Metallist ja klaasist materjalide segu tagab vastupidavuse, kuid annab samas ajatu esteetika, mis sobib igasse ruumi.
  • Ainulaadne valgusallikas: See ühe pirniga rippvalgusti pakub fokuseeritud valgustust, mis võib esile tõsta konkreetseid piirkondi või objekte teie ruumis.
  • Optimaalne valgustusvõimsus: valgusti toetab kuni 40 vati võimsusega pirniga, mis tagab, et see pakub teie vajadustele piisavalt valgust, ilma et see oleks üle jõu käiv.
  • Klassikaline E14-pesa: Valgusti ühilduvus E14-pesa pirnidega muudab selle mitmekülgseks erinevate pirnitüüpide, sealhulgas LED-, kompaktluminofoorlampide või traditsiooniliste hõõglampide jaoks.
  • Luksuslik kuldne toon: Valgusti kuldne värvus lisab teie sisustusele rikkaliku, sooja tooni, mis sobib ideaalselt ruumidesse, mille eesmärk on tekitada külluse ja mugavuse tunnet.

Üldine tooteinfo: Alfa rippvalgusti Liberty

Kauba ID: 9405811
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,25 x 0,7 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Alfa
Laius: 240 mm
Kõrgus: 680 mm
Värv: Kuldne
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Alfa tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Alfa rippvalgusti Liberty
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki