Alfa rippvalgusti Mikser

Täpsustused:
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9406466
11200
Lisa korvi
703 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. juunist

000

Postkontor

1. juulist

199

Kuller

1. juulist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

1. juulist

199

Kuller

1. juulist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Alfa rippvalgusti Mikser

Alfa rippvalgusti Mikser on hämmastav segu loomulikust elegantsist ja modernsest disainist, mis sobib ideaalselt neile, kes soovivad lisada oma eluruumile või söögikohale stiili. Tänu klaasi ja puitmaterjalide kombinatsioonile pakub see sooja ja kutsuvat valgustust. See valgusti sobib eriti hästi kaasaegsetesse interjööridesse, mis tähistavad orgaanilisi elemente koos šiki ja minimalistliku esteetikaga.

  • Käsitöönduslik materjalisegu: klaasi ja puidu kombinatsioon Mikseri disainis toob igasse ruumi keerulise, maise tunnetuse, parandades atmosfääri kvaliteeti ja käsitööoskust kõnelevate materjalidega.
  • Rohke valgustus: See nelja valgusallikaga varustatud valgusti pakub rikkalikku valgustust, mis sobib ideaalselt hästi valgustatud keskkonda nõudvate tegevuste jaoks.
  • Reguleeritav kõrgus: Rippvalgustit saab seadistada ideaalsele kõrgusele, mille maksimaalne pikkus on 900 millimeetrit, võimaldades kohandatavat valgustust.
  • Klassikaline pirnide ühilduvus: E14 pirnipesadega töötamiseks loodud valgusti pakub mitmekülgsust pirnide valikul, säilitades samas klassikalise esteetika.
  • Tagasihoidlik värvipalett: Valge ja pruuni värvivalikuga valgusti sobib mitmesuguste sisekujundusskeemide juurde, alates modernsest ja julgest kuni tagasihoidliku ja rahulikuni.

Üldine tooteinfo: Alfa rippvalgusti Mikser

Kauba ID: 9406466
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,6 x 0,9 m, 3 kg
Materjal: Klaas, Puit
Kaubamärk: Alfa
Laius: 600 mm
Kõrgus: 900 mm
Värv: Pruun, Valge
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Alfa tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Alfa rippvalgusti Mikser
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki