Alfa rippvalgusti Trois

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9406256

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Alfa rippvalgusti Trois

Alfa rippvalgusti Trois on suurepärane valgustivalik neile, kes hindavad oma eluruumides tööstuslikku elegantsi ja funktsionaalsust. Tänu oma tugevale metallraamile ja täiendavatele klaaselementidele sobib see valgusti suurepäraselt sooja ja kutsuva atmosfääri loomiseks söögitubades või köögisaarte kohal. Kolmekordne valgusallika paigutus tagab piisava valgustuse, samas kui neutraalne värvipalett võimaldab sujuvalt integreeruda erinevatesse sisekujundustesse.

  • Stiilne kompositsioon: Alfa Trois on valmistatud nii metallist kui ka klaasist, ühendades tööstusliku vastupidavuse ja elegantsuse.
  • Kolmekordne valgusallikas: Rippvalgusti mahutab kolme lambipirni, pakkudes hästi jaotatud valgust, mis sobib ideaalselt ruumi fookuspunktide või tööpiirkondade valgustamiseks.
  • Suurepärased mõõtmed: 620 millimeetri laiuse ja 700 millimeetri kõrgusega valgusti mõjub hästi, pakkudes samal ajal märkimisväärset valgustust.
  • Paindlik ühilduvus: Igal lambipesal on E27-sokkel, mis pakub mitmekülgset pirnivalikut, sealhulgas kuni 60 vatise pirnide valikut, mis tagab ideaalse heleduse.
  • Kohandatav värviskeem: Mustas ja pruunis värvitoonis saadaval olev valgusti leiab hõlpsasti koha erinevates sisustustemaatikates, alates modernsest minimalistlikust kuni rustikaalse sarmini.

Üldine tooteinfo: Alfa rippvalgusti Trois

Kauba ID: 9406256
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,66 x 0,7 x 0,3 m, 3 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Alfa
Laius: 620 mm
Kõrgus: 700 mm
Värv: Must värv, Pruun
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Alfa tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Alfa rippvalgusti Trois
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki