Argon rippvalgusti Bodrum 1252

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9419661
37000
Lisa korvi
1398 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. juunist

000

Postkontor

1. juulist

199

Kuller

1. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

1. juulist

199

Kuller

1. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Bodrum 1252

Argon rippvalgusti Bodrum 1252 on väljapaistev valgusti, mis täiendab suurepäraselt kaasaegseid interjööre tööstusliku või modernse esteetikaga. Terasest ja klaasist valmistatud valgusti on ideaalne neile, kes hindavad oma eluruumides vastupidavuse ja elegantsi segu. Rippvalgusti disain võimaldab fokuseeritud valgust, mistõttu on see suurepärane valik söögisaalidesse, köögisaartele või mis tahes ruumi, mis võiks kasu saada stiilsest, suunatud valgusallikast.

  • Kvaliteetne materjalikombinatsioon: See tugevast terasest ja läbipaistvast klaasist valmistatud rippvalgusti pakub elegantset välimust, tagades samas pikaealisuse.
  • Kolmekordne valgusallikas: Kolme valgustiga varustatud rippvalgusti pakub rohkelt valgustust, mis sobib ideaalselt suuremate ruumide valgustamiseks või ruumi konkreetsete piirkondade esiletõstmiseks.
  • Elegantne hõbedane ja läbipaistev värviskeem: hõbedane viimistlus koos läbipaistvate klaaselementidega lisab elegantsust ja sobib sujuvalt erinevate sisustusstiilidega.
  • Mõeldud standardpinge jaoks: Valmis kasutamiseks standardse 230-voldise vooluallikaga, mistõttu sobib see enamikku kodu- ja äriruumidesse.
  • Lihtne pirnide vahetus: E27-pesa ühildub laialdaselt erinevate pirnitüüpidega, võimaldades valgustuse meeleolu hõlpsasti kohandada.
  • Traditsiooniline mitte-intelligentne töö: See valgusti pakub klassikalist valgustuskogemust ilma nutiseadmete integreerimise keerukuseta.
  • Ohutus siseruumides: IP20 klassifikatsiooniga valgusti on mõeldud kasutamiseks kuivades siseruumides, tagades selle vastupidavuse ja ohutuse niiskuse eest.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Bodrum 1252

Kauba ID: 9419661
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,33 x 0,33 x 0,65 m, 6,4 kg
Materjal: Klaas, Teras
Kaubamärk: Argon
Tootjamaa: Poola
Laius: 300 mm
Kõrgus: 1540 mm
Pinge: 230 V
Värv: Hõbedane, Läbipaistev
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Bodrum 1252
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki