Eglo rippvalgusti Siracusa 39503

Täpsustused:
Pirnide arv: 10 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9448821
98300
Lisa korvi
3715 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

26. juunist

000

Kuller

27. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

27. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Eglo rippvalgusti Siracusa 39503

Eglo rippvalgusti Siracusa 39503 on kunstiline väljapaistev valgusti, mis on mõeldud neile, kes hindavad oma eluruumides kaasaegset elegantsi. See terasest ja klaasist koosnev valgusti on valmistatud tööstuslikust, kuid rafineeritud välimusega, mis sobib ideaalselt kaasaegsetesse interjööridesse. Kümne pirnile mõeldud valgusti annab rohkelt valgust, mis on ideaalne suuremate ruumide valgustamiseks või söögisaalis julgeks esilekutsumiseks.

  • Materjalide rafineeritus: Terase ja klaasi segust valmistatud valgusti on tugev, kuid samas stiilne, mis sobib hästi moodsasse sisekujundusse.
  • Piisav valgustus: võime mahutada kümme pirnipirni tagab, et Siracusa 39503 pakub ulatuslikku valgustust, mis sobib ideaalselt avarate siseruumide valgustamiseks.
  • Elegantne disain: Oma elegantse halli ja selge värvilahendusega lisab see rippvalgusti elegantsust ja modernsust igasse ruumi.
  • Mitmekülgne ühilduvus: E27 pistikupesadega varustatud valgusti võimaldab valida mitmesuguseid pirnivalikuid, võimaldades valgustugevuse ja -värvi kohandamist.
  • Mõeldud kasutamiseks siseruumides: IP20-klassifikatsiooniga valgusti on spetsiaalselt kavandatud ohutuks kasutamiseks kuivades siseruumides, parandades elutubade, köökide või koridoride atmosfääri.

Üldine tooteinfo: Eglo rippvalgusti Siracusa 39503

Kauba ID: 9448821
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,7 x 0,25 m, 8 kg
Materjal: Klaas, Teras
Kaubamärk: Eglo
Laius: 615 mm
Kõrgus: 1500 mm
Pinge: 220-240 V
Värv: Hall, Läbipaistev
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 10 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Eglo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Eglo rippvalgusti Siracusa 39503
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki