Elstead rippvalgusti Lattice

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 100 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9551876
54200
Lisa korvi
2048 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

5. juunist

000

Postkontor

6. juunist

199

Kuller

6. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

6. juunist

199

Kuller

6. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Elstead rippvalgusti Lattice

Elsteadi rippvalgusti Lattice on peen valgustivalik neile, kes armastavad kaasaegset disaini koos klassikalise materjaliga. See metallist ja linasest materjalist koosnev rippvalgusti on ideaalne sisekujundajatele, kes soovivad luua sooja, kuid stiilset atmosfääri. Keskmise suurusega ruumidele sobiv valgusti Lattice saab kergesti ruumi keskpunktiks, heites oma kolme lambiga rahustavat sära.

  • Elegantne disain: metallist ja linasest materjalist kombinatsioon annab keerulise ja ajatu välimuse, mis sobib igasse moodsasse eluruumi või söögisaali.
  • Rohke valgustus: Kolme pirnile ruumi pakkuv rippvalgusti Lattice tagab, et teie tuba on ujutatud soojas ja külalislahkes valguses, mis sobib ideaalselt hubase atmosfääri loomiseks.
  • Mugavad mõõtmed: 406 mm laiuse ja 254 mm kõrgusega rippvalgusti riputatakse elegantselt, pakkudes olulist valgustust, ilma et see ruumi üle jõuaks.
  • Lihtne pirnide ühilduvus: E27 pistikupesade kasutamine võimaldab hõlpsasti paigaldada standardpirne, mistõttu on valgustit lihtne hooldada ja uuendada.
  • Rikkalik viimistlus: Sügav, rikkalik pruun värv lisab valgustile elegantsust ja soojust, muutes selle esemeks, mis võib ruumi kujunduse kinnistada.

Üldine tooteinfo: Elstead rippvalgusti Lattice

Kauba ID: 9551876
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,465 x 0,465 x 0,395 m, 6,12 kg
Materjal: Linane, Metall
Kaubamärk: Elstead Lighting
Laius: 406 mm
Kõrgus: 254 mm
Värv: Pruun
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 100 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Elstead lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elstead rippvalgusti Lattice
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki