Endon rippvalgusti Daley

Täpsustused:
Pirnide arv: 5 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9553291
69500
Lisa korvi
2626 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. juunist

000

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Endon rippvalgusti Daley

Endoni rippvalgusti Daley on valgustuse meistriteos, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad looduslikke materjale, mis on kaasaegse, kuid ajatu disainiga kokku sulatatud metalliga. Selle liivavärv pakub sooja, kutsuvat sära, mis on ideaalne hubase atmosfääri loomiseks söögi- või elutoas. Valgusti mahutab mitu lambipirni, pakkudes piisavalt valgust nii igapäevaste ülesannete täitmiseks kui ka intiimseteks koosviibimisteks.

  • Käsitöömaterjalid: Metalli ja looduslike materjalide kombinatsioon annab rippvalgustile Daley ainulaadse ja rafineeritud välimuse, mis sobib igasse moodsasse interjööri.
  • Mitu valgusallikat: See valgusti pakub ruumi viiele pirnile, mis muudab selle ideaalselt sobivaks heledat ja fokuseeritud valgust vajavate ruumide jaoks.
  • Peenike elegants: Liivavärv lisab tagasihoidlikku elegantsi, sulandudes sujuvalt erinevate sisustusstiilidega, pakkudes samal ajal pehmet, hajutatud valgust, mis parandab iga ruumi atmosfääri.
  • Optimaalsed mõõtmed: 570 millimeetri laiuse ja 385 millimeetri kõrgusega rippvalgusti Daley on mõõdus, mis annab endast märku ilma ruumi üle koormamata.
  • Mitmekülgne ühilduvus: E14-pesadega disainitud valgusti võimaldab kasutada erinevaid, kuni 40-vattiseid pirnivalikuid, et kohandada valguse intensiivsust ja värvitemperatuuri vastavalt oma eelistustele.

Üldine tooteinfo: Endon rippvalgusti Daley

Kauba ID: 9553291
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,385 x 0,57 x 0,385 m, 2,69 kg
Materjal: Looduslik materjal, Metall
Kaubamärk: Endon
Laius: 570 mm
Kõrgus: 385 mm
Värv: Beež
Pirnide arv: 5 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Endon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Endon rippvalgusti Daley
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki