Endon rippvalgusti Phantom

Täpsustused:
Pirnide arv: 7 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9553251
40500
Lisa korvi
1530 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. juunist

000

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Endon rippvalgusti Phantom

Endon Phantom rippvalgusti on meisterlik segu stiilist ja funktsioonist, mis teeb sellest suurepärase valiku neile, kes hindavad kaasaegset disaini ja looduslikke materjale. Kroomitud viimistlus koos valge värviga lisab rafineeritust, samas kui looduslike materjalide kasutamine tagab, et see sobib paljude sisekujundustega. Ideaalne disainiteadlikele inimestele, kes soovivad oma eluruumis või söögikohas midagi välja tuua.

  • Kaasaegne kroomitud viimistlus: Valgusti elegantsed kroomitud elemendid annavad moodsa ja elegantse puudutuse, mis võib parandada iga ruumi esteetikat.
  • Looduslike materjalide aktsendid: Lisades soojust ja orgaanilist atraktiivsust, loovad need aktsendid harmoonilise tasakaalu kaasaegse ja loodusliku stiili vahel.
  • Rohke valgustus seitsme pirniga: Disain võimaldab seitse E27-pirni, tagades, et teie ruum on hästi valgustatud pehme ja kutsuva säraga.
  • Ideaalsed mõõtmed eluruumide jaoks: Laius ja kõrgus on kavandatud nii, et need avaldaksid märkimisväärset mõju, ilma ruumi ülekoormamata, mistõttu sobib see nii kõrgete kui ka madalate lagedega.
  • Ühildub E27 pesa pirnidega: See standardne pesa suurus pakub mitmekülgsust pirnide valikul, võimaldades lihtsat asendamist ja võimalust valida energiatõhusad pirnid.

Üldine tooteinfo: Endon rippvalgusti Phantom

Kauba ID: 9553251
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,544 x 0,45 m, 3,2 kg
Materjal: Kroom, Looduslik materjal
Kaubamärk: Endon
Laius: 544 mm
Kõrgus: 450 mm
Värv: Valge
Pirnide arv: 7 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Endon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Endon rippvalgusti Phantom
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki