Moosee rippvalgusti Atlas

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 10 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9612716
34900
Lisa korvi
1319 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. juunist

000

Postkontor

28. juunist

199

Kuller

28. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. juunist

199

Kuller

28. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Moosee rippvalgusti Atlas

Moosee rippvalgusti Atlas on kaasaegsetesse interjööridesse mõeldud statement-valgusti. Oma julge, musta metallkonstruktsiooni ja LED-tehnoloogiaga sobib ideaalselt neile, kes hindavad kaasaegset disaini ja energiasäästlikku valgustust. Atlas sobib ideaalselt fookuspunkti loomiseks elutubades, söögikohtades või mis tahes ruumis, mis vajab elegantset ja kaasaegset esteetikat.

  • Vastupidav materjal: See metallist valmistatud rippvalgusti lubab vastupidavust ja elegantset, tööstuslikku välimust, mis täiendab mis tahes kaasaegset sisekujundust.
  • LED-tehnoloogia: LED-pesaga varustatud Atlas tagab energiatõhususe, pakkudes samal ajal rikkalikku valgustust, muutes selle nii keskkonnasõbralikuks kui ka kuluefektiivseks.
  • Kolmekordne valgusallikas: Kolme pirniga valgusti heidab laia ja ühtlast valgust kogu ruumi, mis sobib ideaalselt piirkondadesse, kus on vaja head nähtavust ja sooja atmosfääri.
  • Suured mõõtmed: märkimisväärne kõrgus ja laius tagavad, et sellest valgustist saab teie ruumi valgustuse keskne osa, mis pakub nii stiili kui ka sisu.
  • Elegantne must värv: Valgusti must värv lisab elegantsust ja mitmekülgsust, mis võimaldab tal sujuvalt sobituda erinevate värvipalettidega.

Üldine tooteinfo: Moosee rippvalgusti Atlas

Kauba ID: 9612716
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,1 x 0,1 x 0,66 m, 3 kg
Materjal: Metall
Kaubamärk: Moosee
Laius: 1100 mm
Kõrgus: 2400 mm
Värv: Must värv
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 10 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Moosee tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Moosee rippvalgusti Atlas
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki