Nowodvorski rippvalgusti Egg

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9595481
27200
Lisa korvi
1028 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. juunist

000

Postkontor

25. juunist

199

Kuller

25. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

25. juunist

199

Kuller

25. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nowodvorski rippvalgusti Egg

Nowodvorski Egg rippvalgusti on segu elegantsist ja lihtsusest, mis muudab selle ideaalseks valgustuslahenduseks neile, kes hindavad kaasaegset disaini koos rafineeritusega. Selle sile valge viimistlus ja vastupidavad materjalid tagavad, et see ei paku mitte ainult funktsionaalset valgustust, vaid on ka keskne element igas kaasaegses ruumis. See rippvalgusti sobib eriti hästi minimalistlikesse interjööridesse ja on ideaalne koduomanikele, kes soovivad oma valgustusvalikutega anda endast märku.

  • Elegantne ja kaasaegne disain: Egg rippvalgusti on minimalistliku valge värviga ning valmistatud metallist ja komposiitmaterjalidest, mis sobitub iga kaasaegse sisekujundusega.
  • Optimaalne valgustus: Ühe pirniga valgusti annab teie ruumile piisavalt valgust, säilitades samal ajal puhta esteetika.
  • Mitmekülgne funktsionaalsus: E27-pesa ühildub paljude erinevate lambitüüpidega, võimaldades paindlikkust valgustugevuse ja energiatõhususe osas.
  • Suurepärased mõõtmed: Valgusti suurus, mille kõrgus on 1500 mm ja laius 380 mm, avaldab visuaalset mõju, olles samal ajal ruumi kujunduse fookuspunktiks.
  • Lihtne integreerimine: Rippvalgusti on kavandatud nii, et seda saab hõlpsasti paigaldada erinevatesse ruumidesse, pakkudes nii funktsionaalsust kui ka kaasaegset elegantsi.

Üldine tooteinfo: Nowodvorski rippvalgusti Egg

Kauba ID: 9595481
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 0,52 m, 2 kg
Materjal: Komposiit, Metall
Kaubamärk: Nowodvorski
Laius: 380 mm
Kõrgus: 1500 mm
Värv: Valge
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nowodvorski tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nowodvorski rippvalgusti Egg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki