Nowodvorski rippvalgusti Egg

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9595491
77500
Lisa korvi
2929 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. juunist

000

Kuller

25. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

25. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nowodvorski rippvalgusti Egg

Nowodvorski Egg rippvalgusti on stiilne ja moodne valgustuslahendus, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad minimalistlikku disaini koos elegantsi puudutusega. See metallist valmistatud valgusti sobib kõige paremini kaasaegsetesse interjööridesse, mis vajavad ühte, fokuseeritud valgusallikat. Tänu võimsale lambile sobib see rippvalgusti suurepäraselt söögikoha kohal rippumiseks või hubase lugemisnurga valgustamiseks.

  • Vastupidav materjal: See metallist valmistatud rippvalgusti lubab pikaealisust ja ajatut välimust, mis täiendab mis tahes kaasaegset sisekujundust.
  • Ühe pirniga disain: Valgusti on mõeldud ühele lambile, mis teeb sellest ideaalse keskse elemendi, mis pakub rohkelt valgustust, ilma ruumi ülekoormamata.
  • Reguleeritav langus: Suurepärase pikkusega rippvalgustit saab reguleerida nii, et see ripub teie ruumi jaoks ideaalsel kõrgusel, võimaldades kohandatud atmosfääri.
  • Energiasobivus: See valgusti on mõeldud E27-pirni jaoks ja toetab kuni 40-vattist pirniga, pakkudes heledat ja tõhusat valgustust.
  • Klassikaline värvus: Värvitud karge valge värviga, toob Egg rippvalgusti igasse ruumi, kuhu see paigutatakse, puhta ja rafineeritud välimuse.

Üldine tooteinfo: Nowodvorski rippvalgusti Egg

Kauba ID: 9595491
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,8 x 0,7 m, 2 kg
Materjal: Metall
Kaubamärk: Nowodvorski
Laius: 750 mm
Kõrgus: 3500 mm
Värv: Valge
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nowodvorski tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nowodvorski rippvalgusti Egg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki