Orlicki Design rippvalgusti Stesso Gold

Täpsustused:
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9597906
58200
Lisa korvi
2199 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. juunist

000

Postkontor

1. juulist

199

Kuller

1. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

1. juulist

199

Kuller

1. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Orlicki Design rippvalgusti Stesso Gold

Orlicki Design Stesso Gold ripplühter on väljendusrikas ese, mis õhkab rafineeritust ja kaasaegset elegantsi. Metallist ja tekstiilmaterjalidest koosnev lühtri sobib kõige paremini neile, kes hindavad kaasaegset disaini koos luksusliku hõnguga. Must ja kuldne värviskeem loob julge kontrasti, mis võib tõsta iga ruumi atmosfääri, mistõttu sobib see ideaalselt stiilsetesse söögikohtadesse, elutubadesse või šikkadesse äriruumidesse.

  • Peen materjalikombinatsioon: Metalli ja tekstiili kasutamine lühtri konstruktsioonis pakub luksuslikku tunnet ja lisab igale sisekujundusele tekstuuri.
  • Rohke valgustus: Selles ripplühteris on neli lambipirni, mis tagab piisava heleduse, olles samas ka dekoratiivse keskse elemendi rollis.
  • Optimaalne valgustus: Iga pirn toetab kuni 15-vattist võimsust, mis tähendab, et õige pirnivalikuga võib lühtri pakkuda nii meeleolu- kui ka funktsionaalset valgustust.
  • Elegantne disain: 550 millimeetri laiune ja 430 millimeetri kõrgune lühtri teeb suurejoonelise avalduse ilma ruumi ülekoormamata.
  • Kohandatavad valgustid: E14-sokliga valgusti pakub mitmekülgset pirnivalikut, võimaldades valguse värvi ja intensiivsuse kohandamist.
  • Stiilne värvipalett: Mustade ja kuldsete toonide kontrast annab keerulise ja ajatu välimuse, mis võib täiendada erinevaid värvilahendusi ja sisustustüüpe.

Üldine tooteinfo: Orlicki Design rippvalgusti Stesso Gold

Kauba ID: 9597906
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,55 x 0,55 x 0,45 m, 2 kg
Materjal: Metall, Tekstiil
Kaubamärk: Orlicki Design
Laius: 550 mm
Kõrgus: 430 mm
Värv: Kuldne, Must värv
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Orlicki Design tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Orlicki Design rippvalgusti Stesso Gold
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki