Quintiesse rippvalgusti Kimrose

Täpsustused:
Pirnide arv: 10 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9614601
1 86500
Lisa korvi
7048 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. juunist

000

Postkontor

28. juunist

199

Kuller

28. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. juunist

199

Kuller

28. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Quintiesse rippvalgusti Kimrose

Quintiesse rippvalgusti Kimrose on elegantne valgustuslahendus, mis sobib kõige paremini neile, kes soovivad lisada oma ruumidesse luksust ja rafineeritust. Oma kuldse värvi ning metallist ja klaasist materjalide kombinatsiooniga annab see suurejoonelise, kuid samas sooja atmosfääri. Tänu sellele, et see suudab hoida mitu valgusallikat, sobib see ideaalselt avarate ruumide valgustamiseks või kohtade valgustamiseks, kus soovitakse efektset valgustust.

  • Hämmastav käsitöö: Valgusti on valmistatud metallist ja klaasist, mis annab kõrgekvaliteedilise välimuse ja tunnetuse, mis tõstab iga ruumi sisekujundust.
  • Suurepärane valgustus: See rippvalgusti, mis mahutab kümme lambipirni, tagab piisava valgustuse, mis sobib ideaalselt meeleolu loomiseks või suure ruumi valgustamiseks.
  • Elegantne disain: Kuldne värvus lisab rikkalikku ja rikkalikku puudutust, mis muudab selle teie elutoa või söögitoa pilkupüüdvaks keskpunktiks.
  • Optimaalsed mõõtmed: Rippvalgusti on 1140 millimeetri laiune ja 450 millimeetri kõrgune, mis muudab selle imposantseks, kuid samas harmooniliseks täienduseks igale kõrgele laele.
  • Kohandatav valgustus: Mahutab E14 pistikupesaga pirnid, mis võimaldab valida soovitud võimsuse kuni 40 vatti pirnide kohta, et see vastaks teie valgustusvajadustele.

Üldine tooteinfo: Quintiesse rippvalgusti Kimrose

Kauba ID: 9614601
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,2 x 0,5 x 0,55 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Quintiesse
Laius: 1140 mm
Kõrgus: 450 mm
Värv: Kuldne
Pirnide arv: 10 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Quintiesse tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Quintiesse rippvalgusti Kimrose
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki