Rippvalgusti Eluvies

Täpsustused:
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 8410476
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
17700
Lisa korvi
743 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

30. maist

000

Kuller

31. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

31. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Rippvalgusti Eluvies

Rippvalgusti Eluvies on elegantne ja kaasaegne, erakordsete parameetritega valgusti. Selle disain ja tehnilised näitajad täiendavad suurepäraselt erinevaid sisekujundusi, andes neile oma iseloomu. Rippvalgusti „Eluvies“ üksikasjalik kirjeldus: Ripplamp "Eluvies" paistab silma mitte ainult minimalistliku stiili, vaid ka korraliku meisterlikkuse poolest. Rippvalgusti mõõdud, laius - 100 cm, pikkus - 125 cm ja sügavus - 25 cm, teevad sellest muljetavaldava dekoratiivse elemendi. Lambivari on valmistatud vastupidavast terasest, mis annab vastupidavuse ja kaasaegse välimuse.

Uskumatult tugev terasest alus tagab stabiilsuse ja garanteerib, et lamp püsib ideaalses asendis. Eluvies lambil on koguni neli valguspunkti, mis võimaldavad kogu ruumi ühtlaselt ja tõhusalt valgustada. Kõigil neil punktidel on E27 sokkel, mis võimaldab hõlpsalt paigaldada erinevaid valgusallikaid. Selle lambi maksimaalne valgusvõimsus on 15 W, mis tähendab, et saab kasutada energiasäästlikke LED-valgusallikaid, tagades mitte ainult ereda valgustuse, vaid ka keskkonnasõbralikkuse ja ökonoomsuse. Eluvies lambil on IP20 kaitseaste, mis tähendab kaitset tavalise mustuse ja tolmu eest. Seetõttu sobib see suurepäraselt siseruumidesse nagu elutuba, söögituba või magamistuba. Elegantne must värv annab interjöörile modernsuse ja ajatu võlu. Lambi geomeetriline kuju annab sellele ainulaadse iseloomu, muutes selle mitte ainult praktiliseks valgusallikaks, vaid ka eredaks aktsendiks ruumis.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Eluvies rippvalgusti on suurepärane valik neile, kes otsivad kaasaegse ja elegantse disainiga valgustit. Tänu tugevale konstruktsioonile, arvukatele valguspunktidele ja erakordsele kujule sulandub see sujuvalt erinevate interjööri detailidega, andes neile ainulaadse iseloomu ja erakordse sära.

Üldine tooteinfo: Rippvalgusti Eluvies

Kauba ID: 8410476
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 1 x 0,25 m, 4 kg
Materjal: Teras
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Laius: 1000 mm
Kõrgus: 1250 mm
Värv: Kuldne, MUST
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Rippvalgusti Eluvies
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki