SLV rippvalgusti Forchini 70

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9594781
90300
Lisa korvi
3412 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. juunist

000

Kuller

21. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: SLV rippvalgusti Forchini 70

SLV rippvalgusti Forchini 70 on silmatorkav ese, mis ühendab elegantselt funktsionaalsuse ja luksuse. Mustast ja kuldsest värvipaletist klaasist valmistatud valgusti on ideaalne lahendus neile, kes hindavad julgeid disainilahendusi oma elu- või söögisaalis. Rippvalgusti üksikud lambid tagavad kontsentreeritud valgustuse, mis sobib ideaalselt meeleolu loomiseks või konkreetse ruumi esiletõstmiseks ruumis.

  • Silmatorkav materjal: Klaasist valmistatud valgusti väljendab elegantsust ja vastupidavust ning annab igale ruumile selge, helendava sära.
  • Ühe pirniga tõhusus: Ühe pirniga disain tagab kontsentreeritud ja tõhusa valguse, mis sobib otsevalgustust vajavate ruumide jaoks.
  • Suured mõõtmed: 700 mm laiuse ja 1830 mm kõrgusega valgusti avaldab märkimisväärset visuaalset mõju ja tagab ka piisava valgustuse.
  • Klassikaline pirnide ühilduvus: E27 pirnide jaoks mõeldud valgusti võimaldab lihtsat asendamist ja ühildub paljude erinevate pirnitüüpidega.
  • Mitmekülgne pingevahemik: See töötab 220-240 pingevahemikus ja sobib hästi tavaliste kodumajapidamiste elektrisüsteemidega.
  • Dekoratiivne värviskeem: Must ja kuldne värvus pakuvad keerukat ja ajatut välimust, mistõttu sobib see rippvalgusti mitmekülgselt paljudesse sisustusstiilidesse.

Üldine tooteinfo: SLV rippvalgusti Forchini 70

Kauba ID: 9594781
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,72 x 0,72 x 0,38 m, 3,66 kg
Materjal: Klaas
Kaubamärk: SLV
Laius: 700 mm
Kõrgus: 1830 mm
Pinge: 220-240 V
Värv: Kuldne, Must värv
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Slv tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

SLV rippvalgusti Forchini 70
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki