SLV rippvalgusti Helia 30

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 9.2 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9594836
42500
Lisa korvi
1606 / kuus
Sinu linn

Postkontor

14. oktoobrist

199

Kuller

14. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. oktoobrist

199

Kuller

14. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: SLV rippvalgusti Helia 30

SLV rippvalgusti Helia 30 on elegantsi ja modernsust kehastav väljapaistev valgusti, mis sobib neile, kes hindavad kaasaegset disaini koos luksusliku hõnguga. Selle sile kuldne alumiiniumkonstruktsioon annab keerulise atmosfääri, mis sobib ideaalselt kõrgetasemelistesse eluruumidesse või äriruumidesse. Helia 30 pakub minimalistliku esteetikaga keskendunud valgustust, mis on ideaalne eriliste ruumide rõhutamiseks või sooja, kutsuva atmosfääri loomiseks.

  • Rafineeritud materjal: Kvaliteetsest alumiiniumist valmistatud rippvalgusti on elegantse ja rafineeritud välimusega, lisades igasse interjööri kaasaegse nüansi.
  • Ühe valgusallikaga valgustus: Ühe LED-pirni abil annab see selge ja täpse valguse, mis sobib ideaalselt kohtvalgustuse efekti või ümbritseva valgustuse loomiseks.
  • Särava kuldne värvus: Valgusti kuldne värvus pakub luksuslikku tunnet, muutes selle silmatorkavaks keskpunktiks, mis täiendab teie sisekujundust.
  • Suurepärane kõrgus: Pikkus võimaldab rippvalgustil kõrgete lagedega ruumides silma paista, muutes selle mitmekülgseks täienduseks nii elu- kui ka äriruumides.
  • Integreeritud LED-tehnoloogia: LED-pesa tagab kauakestva ja energiatõhusate valgustuse, vähendades vajadust sagedaste lambivahetuste järele.
  • Turvaline kasutamine siseruumides: IP20-klassifikatsiooniga valgusti on mõeldud ohutuks kasutamiseks siseruumides, kuhu ei pääse vett sisse.

Üldine tooteinfo: SLV rippvalgusti Helia 30

Kauba ID: 9594836
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,65 m, 0,91 kg
Materjal: Alumiinium
Kaubamärk: SLV
Laius: 30 mm
Kõrgus: 2100 mm
Pinge: 220-240 V
Värv: Kuldne
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 9.2 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Slv tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

SLV rippvalgusti Helia 30
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki