TK Lighting rippvalgusti Cubus

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9596806
9130
Lisa korvi
700 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. juunist

000

Kuller

21. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting rippvalgusti Cubus

TK Lighting Cubus rippvalgusti on ideaalne valgustuslahendus neile, kes hindavad kaasaegset disaini koos tööstusliku esteetikaga. See metallist ja klaasist valmistatud valgusti sobib ideaalselt avarate ruumide valgustamiseks või alade valgustamiseks, kus soovitakse silmatorkavat visuaalset elementi. Cubus sobib eriti hästi neile, kes soovivad söögisaalis, elutoas või köögisaare kohal teha julgeid avaldusi.

  • Elegantne ja kaasaegne disain: Cubus rippvalgusti lisab oma musta värvilahendusega igale interjöörile kaasaegse ja rafineeritud puudutuse.
  • Vastupidavad materjalid: See metallist ja klaasist valmistatud rippvalgusti on valmistatud kestma, tagades teie ruumis ajatu kohalolu.
  • Rohke valgustus: Kolme valgusallikaga Cubus suudab pakkuda rikkalikult valgust, mis sobib ideaalselt funktsionaalseks või ümbritsevaks valgustuseks.
  • Lihtne ühilduvus: E27 pistikupesadega valgusti võimaldab laia valikut kuni 15 vatise lambipirne, mis annab teile vabaduse valida soovitud heleduse ja värvitemperatuuri.
  • Reguleeritav kõrgus: See rippvalgusti pakub mitmekülgset paigaldamist, kuna selle kõrgust saab kohandada vastavalt teie ruumile või eelistustele.

Üldine tooteinfo: TK Lighting rippvalgusti Cubus

Kauba ID: 9596806
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 0,3 x 1,8 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: TK Lighting
Laius: 1000 mm
Kõrgus: 1800 mm
Värv: Must värv
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting rippvalgusti Cubus
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki