TK Lighting rippvalgusti Sarius

Täpsustused:
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 6 W
Sokkel: G9
Kauba ID: 9597206
19680
Lisa korvi
744 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

25. juunist

000

Postkontor

26. juunist

199

Kuller

26. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

26. juunist

199

Kuller

26. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting rippvalgusti Sarius

TK Lightingi rippvalgusti Sarius, mille metallist ja klaasist materjalidest koosnev valgusti kiirgab elegantset võlu, on ideaalne neile, kes hindavad oma valgustites keerukat disaini. Selle rohkelt valgustatud valgusti, mida pakuvad mitmed lambid, sobib ideaalselt söögitoa valgustamiseks või elutoa atmosfääri rõhutamiseks. Sarius on väljapaistev ese, mis ühendab funktsionaalsuse ja kõrgekvaliteedilise esteetika, sobides kaasaegsetesse kodudesse, mis otsivad luksust.

  • Kunstiline kompositsioon: Sarius rippvalgusti ühendab metalli ja klaasi ning loob harmoonilise materjalimängu, mis toob igasse ruumi moodsa, kuid samas ajatu elegantsi.
  • Suurendatud heledus: Kuue valgusallika jaoks kavandatud valgusti tagab hästi valgustatud ruumi, mis sobib ideaalselt nii töö- kui ka ümbritseva valgustuse jaoks.
  • Silmatorkav visuaalne atraktiivsus: Valge ja kuldse värvilahendusega lisab Sarius teie interjööri värvipaletile luksusliku ja rafineeritud puudutuse.
  • Kohandatav kaasaegsetele vajadustele: G9-sokkel võimaldab kasutada erinevaid lambitüüpe, mistõttu on lihtne kohandada valgustust vastavalt teie eelistustele ja energiavajadustele.
  • Suurepärased mõõtmed: 640 mm laiuse ja 900 mm kõrgusega rippvalgusti annab märkimisväärse visuaalse efekti ja on iga ruumi keskpunkt, mida ta kaunistab.

Üldine tooteinfo: TK Lighting rippvalgusti Sarius

Kauba ID: 9597206
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,66 x 0,66 x 0,92 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: TK Lighting
Laius: 640 mm
Kõrgus: 900 mm
Värv: Kuldne, Valge
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 6 W
Sokkel: G9
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting rippvalgusti Sarius
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki