Trio rippvalgusti Bell

Täpsustused:
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 25 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9612256
24500
Lisa korvi
926 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

26. juunist

000

Postkontor

27. juunist

199

Kuller

27. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. juunist

199

Kuller

27. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Trio rippvalgusti Bell

Trio rippvalgusti Bell on väljapaistev ese, mis on mõeldud neile, kes hindavad kaasaegset sisustusesteetikat koos tööstusliku hõnguga. Selle tugev metallkonstruktsioon ja ainulaadne disain teevad sellest pilkupüüdva keskse eseme mis tahes söögitoas, eluruumis või avatud kontseptsiooniga alal. Valgusti pakub rohkelt valgustust nelja lambiga, mis sobib ideaalselt nii stiili kui ka funktsionaalsust nõudvatesse seadeldistesse.

  • Vastupidav materjal: See metallist valmistatud rippvalgusti pakub vastupidavust ja elegantset välimust, tagades, et see ei ole mitte ainult valgusallikas, vaid ka püsiv osa teie sisustusest.
  • Mitmeotstarbeline valgustus: Tänu nelja pirniga mahutavusele annab see suurejoonelise valguse, mis sobib mitmesugustesse ruumidesse, alates hubasest kodusest keskkonnast kuni šikkate kontorikorralduseni.
  • Reguleeritav kõrgus: Valgustit saab seadistada soovitud kõrgusele kuni maksimaalse pikkusega, mis muudab selle mitmekülgseks erinevate laekõrgustega ruumide jaoks.
  • Disaini mitmekülgsus: See on saadaval nii mustas kui ka pruunis värvitoonis, mis sobib paljude erinevate värvilahendustega, lisades igale interjöörile keerulise nüansi.
  • Ühildub E14-pirni sokliga: See on mõeldud töötama E14-pesadega, võimaldades lihtsat pirnide vahetamist ja pakkudes paindlikkust soovitud valgustemperatuuri ja valgustugevuse valimisel.

Üldine tooteinfo: Trio rippvalgusti Bell

Kauba ID: 9612256
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 0,3 x 0,44 m, 2 kg
Materjal: Metall
Kaubamärk: Trio
Laius: 1000 mm
Kõrgus: 1500 mm
Värv: Must värv, Pruun
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 25 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Trio tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Trio rippvalgusti Bell
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki