Trio rippvalgusti Henley

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9612036
18000
Lisa korvi
680 / kuus
Sinu linn

Kuller

6. augustist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

6. augustist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Trio rippvalgusti Henley

Trio rippvalgusti Henley on kunstiline statement-teos, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad modernse disainiga segatud tööstuslikku võlu. Ideaalne söögikohtade valgustamiseks või eluruumide rõhutamiseks, selle tugev metallkonstruktsioon ja klassikaline värvus teevad sellest mitmekülgse lisa igasse koju. Henley sobib eriti hästi loft-stiilis interjööridesse või ruumidesse, mis naudivad minimalistlikku esteetikat.

  • Metallkonstruktsioon: See vastupidavast metallist valmistatud rippvalgusti lubab pikaealisust ja ajatut väljanägemist.
  • Kolme pirniga võimsus: Võimaldab piisavat valgustust, mistõttu on see keskne valgusti, mis mitte ainult ei näe hea välja, vaid on ka praktiline.
  • Reguleeritav kõrgus: Suurepärase kõrgusega valgustit saab ideaalselt paigutada mis tahes ruumi kohale, pakkudes nii stiili kui ka funktsionaalsust.
  • Ühildub E27 pirnidega: Pakub mitmekülgsust pirnide valikul, tagades, et saate valida oma ruumile sobiva heleduse taseme ja pirnide stiili.
  • Peen elegantsus: Saadaval musta ja pruuni värvi, saab see sujuvalt sulanduda erinevate sisustusstiilidega, parandades ruumi üldist atmosfääri.
  • Mõeldud kasutamiseks siseruumides: IP20-klassifikatsiooniga valgusti sobib mitmesugustesse siseruumidesse, pakkudes kontsentreeritud valgust seal, kus seda kõige rohkem vajatakse.

Üldine tooteinfo: Trio rippvalgusti Henley

Kauba ID: 9612036
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,45 x 1 m, 3 kg
Materjal: Metall
Kaubamärk: Trio
Laius: 400 mm
Kõrgus: 1500 mm
Pinge: 230 V
Värv: Must värv, Pruun
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Trio tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Trio rippvalgusti Henley
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki