Trio rippvalgusti Sandrina

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9611961
16600
Lisa korvi
812 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. juulist

000

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Trio rippvalgusti Sandrina

Trio rippvalgusti Sandrina on elegantne valgustuslahendus, mis toob nii stiili kui ka funktsionaalsust igasse kaasaegsesse eluruumi. Metallist ja klaasist valmistatud rippvalgusti on ideaalne neile, kes soovivad lisada oma koju kaasaegset elegantsust. Rippvalgusti sobib kõige paremini disainiteadlikele inimestele, kes hindavad valgustite vastupidavuse ja esteetilisuse kombinatsiooni.

  • Materjalid on valmistatud pikaealiseks: Metalli ja klaasi kombinatsioon ei paku mitte ainult elegantset välimust, vaid tagab ka vastupidavuse, et seda saaks kasutada pikema aja jooksul.
  • Optimaalne valgustus: Kolme valgusallikaga valgusti Sandrina pakub piisavat valgustust, mistõttu sobib see ideaalselt söögisaali või köögisaarele.
  • Ajatu disain: Valgusti hõbedane värvus on mitmekülgne, sobides erinevate sisekujunduste teemadega alates tööstuslikust kuni minimalistlikuni.
  • Suurepärased mõõtmed: Valgusti 500 millimeetri laius ja 1500 millimeetri kõrgus teevad valgustist väljapaistva eseme, mis võib juhtida tähelepanu igas ruumis.
  • Standardsete pistikupesade ühilduvus: E27 pistikupesadega varustatud rippvalgusti võimaldab hõlpsasti pirnide vahetamist ja ühildub paljude erinevate pirnitüüpidega.

Üldine tooteinfo: Trio rippvalgusti Sandrina

Kauba ID: 9611961
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,52 x 0,52 x 0,6 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Trio
Laius: 500 mm
Kõrgus: 1500 mm
Värv: Hõbedane
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Trio tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Trio rippvalgusti Sandrina
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki