23000
Lisa korvi
869 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. juunist

000

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Berella Light seinavalgusti Alia

Berella Light Alia seinalamp on statement-ese, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad kaasaegset disaini ja hubast valgustust. Selle stiilne metallkonstruktsioon ja julge must värv sobivad moodsasse interjööri, samas kui üksik E27 pesa pakub piisavalt valgustust hubasteks õhtuteks või keskendunud tööülesanneteks. Ideaalne disainihuvilistele, kes soovivad lisada oma eluruumi või kontorisse elegantse nüansi.

  • Metallkonstruktsioon: Vastupidav ja stiilne metallmaterjal tagab pikaealisuse ja lisab igale ruumile kaasaegse nüansi.
  • Avar valgustus: Lambi laius ja sügavus võimaldavad märkimisväärset valguse levikut, valgustades tõhusalt suuremaid pindu.
  • Optimaalne kõrgus: Mõeldud nii, et see paistaks silma igal seinal, teeb selle kõrgus sellest keskse elemendi, mida ei saa mööda lasta.
  • Mugav pirnide ühilduvus: Kasutades standardset E27 pirnipesa, pakub lamp lihtsat pirnide vahetamist ja laia valikut valgustusvõimalusi.
  • Mugav paigaldus: Lamp ulatub seinast praktilise sügavusega, mis võimaldab sujuvalt integreeruda teie ruumi, ilma et see häiriks teie ruumi.

Üldine tooteinfo: Berella Light seinavalgusti Alia

Kauba ID: 9405206
Kategooria: Seinavalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,2 x 0,65 m, 2 kg
Materjal: Metall
Laius: 370 mm
Kõrgus: 640 mm
Sügavus (kaugus seinast): 240 mm
Pinge: 230 V
Värv: Must värv
Kaubamärk: Berella Light
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Berella Light tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Berella Light seinavalgusti Alia
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki