Elstead seinavalgusti Aries

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9420586

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Elstead seinavalgusti Aries

Elstead Aries seinalamp Elstead Lightingilt on uimastav valgustuslahendus, mis ühendab kristallide ajatu elegantsi ja terase vastupidavuse. See lamp sobib kõige paremini neile, kes hindavad kristallaktsentide külluslikkust oma kodu sisustuses, kuid nõuavad samas kaasaegsete materjalide usaldusväärsust. Selle hõbedane värv ja ühekordne lambikujundus pakuvad rafineeritud puudutust igasse ruumi, mistõttu on see ideaalne valik eluruumidesse, koridoridesse või magamistubadesse, kus otsitakse luksuslikku tooni.

  • Väärikad materjalid: Aries seinalamp on valmistatud kristallidest ja terasest, mis tagab täiusliku tasakaalu elegantsi ja tugevuse vahel.
  • Kompaktne elegantsus: 229 mm laiuse, 262 mm kõrguse ja 158 mm sügavusega seinast, pakub lamp ruumi säästvat disaini, tegemata kompromisse stiili osas.
  • Optimaalne heledus: Lamp toetab 60-vattist lambipirni, mis tagab igale ruumile piisava valgustuse, võimaldades samal ajal hõlpsasti valgustugevust kohandada.
  • Mugav ühilduvus: E27-sokliga varustatud seinalamp Aries ühildub paljude lambitüüpidega, muutes selle mitmekülgseks ja kasutajasõbralikuks.
  • Klassikaline hõbedane viimistlus: Hõbedane värvus lisab lambile elegantse ja moodsa puudutuse, tagades, et see sobib erinevate sisekujundustega.

Üldine tooteinfo: Elstead seinavalgusti Aries

Kauba ID: 9420586
Kategooria: Seinavalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,4 x 0,4 m, 2 kg
Materjal: Kristall, Teras
Laius: 229 mm
Kõrgus: 262 mm
Sügavus (kaugus seinast): 158 mm
Pinge: 230 V
Värv: Hõbedane
Kaubamärk: Elstead Lighting
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Elstead lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elstead seinavalgusti Aries
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki