Quintiesse seinavalgusti Urban

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9575631
1 02100
Lisa korvi
3858 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. juunist

000

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Quintiesse seinavalgusti Urban

Quintiesse Urban seinalamp on keerukas valgustuslahendus, mis sobib ideaalselt neile, kes armastavad moodsat, kuid samas ajatut disaini. Terasest ja klaasist materjalides on ühendatud vastupidavus ja elegantsus, mis sobib ideaalselt sooja atmosfääri loomiseks eluruumides või koridorides. See valgusti sobib eriti hästi disainiteadlikele inimestele, kes soovivad oma kodu kaunistamist kuldse klassi ja pehme, sõbraliku valguse abil täiendada.

  • Rafineeritud materjalid: Terasest ja klaasist valmistatud valgusti on vastupidav, kuid samas elegantne täiendus igale seinapinnale.
  • Suurepärane valgustus: Kolme lambipirni jaoks ruumi pakkuv lamp heidab heledat, kuid kutsuvat valgust, mis sobib erinevatesse ruumidesse.
  • Kuldne võlu: Kuldne värvus lisab ruumile luksuslikku tunnet, pakkudes šikkat visuaalset atraktiivsust, mis täiendab iga ruumi esteetikat.
  • Täiuslik sobivus: Mõõtmed, mis tagavad märkimisväärse kohaloleku, ilma et see oleks üle jõu käiv, ning lambi laius, kõrgus ja sügavus seinast tagavad, et see sobib harmooniliselt valitud ruumi.
  • Ühilduvus ja mugavus: See seinalamp on mõeldud E27 pirnipesadele ja 220-voldi toiteallikale, seega ühildub see paljude erinevate pirnivalikutega, võimaldades mitmekülgset valgustugevust ja energiakasutust.

Üldine tooteinfo: Quintiesse seinavalgusti Urban

Kauba ID: 9575631
Kategooria: Seinavalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,406 x 0,622 x 0,241 m, 4,86 kg
Materjal: Klaas, Teras
Laius: 543 mm
Kõrgus: 311 mm
Sügavus (kaugus seinast): 184 mm
Pinge: 220 V
Värv: Kuldne
Kaubamärk: Quintiesse
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Quintiesse tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Quintiesse seinavalgusti Urban
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki