Päikesevari Sun Garden 3,75 m, must

Täpsustused:
Tüüp: Päikesevarjud
Laius: 375 cm
Värv: Must
Kauba ID: 195457

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Päikesevari Sun Garden 3,75 m, must

Päikesevari Sun Garden 3,75 m, must  see on hädavajalik välis mööbliese, et veeta aega sooja ilmaga õues ning varjuda kuuma päikese, tuule ja vihma eest.

Lauko skėtis Sun Garden 3,75 m, juodas

Tehnilised andmed | Päikesevari Sun Garden on suurejooneline rippuv välivari, mille läbimõõt on 3,75 m, kõrgus 310 cm ja värvus must. Sellel välivarjul on tugevad klambrid, terasest päikesevarju tugi, reguleeritav kaldenurk ja mugav avamismehhanism. See Sun Gardeni välivari tarnitakse kokkupanemata ja varju alus ei kuulu komplekti.

Lauko skėtis Sun Garden 3,75 m, juodas kaina

Eelised | Päikesevari Sun Garden 3,75 m, must on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest - alumiiniumraam ja pulbervärvitud teras, mis on ette nähtud välitingimustes kasutamiseks ning on vastupidav niiskusele ja otsesele UV-kiirgusele. Sellel välivarjul on mehhanism, mis võimaldab päikesevarju hõlpsasti lahti- või kokku lükata, ning saadaval on ka lamp, mida saab kruvida päikesevarju katte alla, et pakkuda mitte ainult välivarju, vaid ka välivalgustit.

Selle õuevarju Sun Garden 3,75 m, must saate osta internetist meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Klassikaline interjöör ei ole siiamaani kaotanud oma võlu. See on ajatu stiil, mida kasutatakse tublisti ka mööbli valmistamisel. Sellised tooted sobivad eriti hästi neile, kes soovivad luua kodus elegantset atmosfääri, ei väldi huvitavaid lahendusi ja otsivad originaalseid kujunduselemente.

Klassikaline mööbel erineb tumedate ja rikkalike värvide poolest, mis sobituvad märksa heledamate toonidega, luues nii meeldiva ja kütkestava atmosfääri. Mustreid praktiliselt ei ole näha (või ainult väga peeneid nüansse). Peamist rõhku pööratakse vormile . Sageli kasutatakse maiseid ja looduslikke värve, mis täidavad ruumi hubasusega, seega peitub elegantse mööbli all märksa soojem disain.

Minimalism tuleks ära unustada klassikalise stiili mööblit kaunistatakse luksuslike detailidega, võib leida palju kaardus vorme ja teisi täiustatud lahendusi. Selle mööbli loomisel kaalutakse hoolikalt kõiki nüansse , mistõttu lähemalt vaadates, võib märgata luksuslikke detaile ja originaalseid pisiasju. See on üks põhjustest, miks klassikalist stiili mööbel muutub interjööri tähelepanuväärseimaks detailiks. Kui soovite, võib Päikesevari Sun Garden 3,75 m, must täpselt samamoodi sujuvalt sulanduda teie kodu atmosfääriga.

Kuigi see mööbel on küllaltki graatsiline, säilitab see õigeid geomeetrilisi vorme, seega leiate mööblile suurema vaevata oma kodus sobiva koha. Materjalide seas domineerib puit, kuid võib leida ka nahast, klaasist või metallist tooteid. Klassikalise mööbli olulisemaks tingimuseks on kõrge kvaliteet , mistõttu kestab see aastaid. See sobib ideaalselt kokku ajatu interjööriga.

Päikesevari Sun Garden 3,75 m, must

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Päikesevari Sun Garden 3,75 m, must

Kauba ID: 195457
Kategooria: Päikesevarjud ja markiisid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,5 x 0,36 x 0,15 m, 10 kg
Stiil: Klassikaline
Kaubamärk: Sun Garden
Materjal: Polüester
Päritolumaa: EU
Kõrgus: 310 cm
Tüüp: Päikesevarjud
Vaade: Sun Garden, päikesevarjud päikesevarjud ja markiisid
Laius: 375 cm
Värv: Must
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sun Garden tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Päikesevari Sun Garden 3,75 m, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (2)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki
Marion K. 17.09.2022
Tere! Kas alus päikesevarjule tuleb kaasa?
Vastus peab sisaldama vähemalt 1 tähemärki
Gerly P. 17.09.2022
Ostja, kes ostis antud kauba
Tere! Kahjuks alus varjuga kaasa ei tule, veendusin selles ise