Aiapaviljon Saska Garden, hall

Täpsustused:
Tüüp: Varikatused
Laius: 200 cm
Sügavus: 200 cm
Kõrgus: 250 cm
Kauba ID: 7481320
11100

HAH hind

15100
-26%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
697 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 27. aprillist

000

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aiapaviljon Saska Garden, hall

Kaitske end tuule, vihma ja kuuma päikese eest. Tänu tugevale konstruktsioonile ja vastupidavale kattele ei peata teid isegi kapriisne ilm. Saska Garden paviljon – paviljon muudab iga õues kogunemise edukaks. Paviljoni saab paigutada aeda või terrassile. Kaitseb päikesevalguse eest ja annab varju. Paviljoni interjööri korraldamine sõltub ainult teie kujutlusvõimest. Teil on palju võimalusi ja palju ruumi, et paigaldada valgustusi, kaunistusi, sättida laudu ja mööblit välipidustusteks. Paviljoni on mugav kasutada ja lihtne kokku panna.

    • Kuusnurkne paviljon
    • Mõõdud: 2x2x2x2,5m
    • Valge terastoru: DIA 24/18/18mm;
    • Valmistatud polüestrist - 140g/m2
    • Sellel on must võrk

    Juhime tähelepanu, et e-poes oleva kauba värv, kuju või muud parameetrid ei pruugi vastata Ostja poolt kasutatava monitori tegelikele omadustele ja seadistustele.

    Niipea kui kuuleme mõistet "polüester", mõtleme sünteetilisest, väga tugevast ja vastupidavast kiust. Need seosed on tõesed, kuna polüester on spetsiaalne keemiline kangas, mis on valmistatud polümeerkiududest. Seda kiudu saadakse söest, veest ja õlist. Polüesterkiud moodustuvad happe ja alkoholi vahelise keemilise reaktsiooni tulemusel. See reaktsioon ühendab mitu molekuli, moodustades suure molekuli, mille struktuuri korratakse kogu tugeva koe kogu pikkuses. Pole ime, et see kangas on tuntud oma tugevuse ja vastupidavuse poolest. Polüester on oma kvaliteedi ja pika tööea tõttu isegi rõivaste ja mööblitööstuses üks levinumaid kangaid, lausa esemete igapäevaseks kasutamiseks. Täpsemalt, mööbli tootmisel kombineeritakse polüestrit tavaliselt villa, puuvilla, linase ja muude erinevate materjalidega, sõltuvalt toote edaspidisest kasutamisest. Nii saadakse parimad kangad, mis sobivad välimööbli või vihmavarjude või isegi mitmesuguste istmete valmistamiseks. Polüester on tegelikult üks vastupidavamaid kangaid maailmas, mistõttu sobib see suurepäraselt mööblitööstusesse. Polüester on enamasti vee- ja niiskuskindel, kuivab kiiresti, ei karda päikesevalgust ja kulub aeglaselt. Polüestrit on mitmel erineval kujul – kiud võivad olla kas pehmed või jämedad, mistõttu sobivad need ideaalselt nii auto sisemusse kui ka tänava- või sisekujundusse. Ka käepidemed, vihmavarjud, markiisid ja mitmesugused varjualused on valmistatud polüestrist, seda eelkõige seetõttu, et kangas on väga vastupidav tuulele ja veele ning ei edasta ultraviolettkiirgust, sel põhjusel on kanga kasutamine mitmesuguse mööbli jaoks väga laialdaselt kasutusel.

    Aiapaviljon Saska Garden, hall

    Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

    Modernist

    Veel tänaselgi päeval püüeldakse modernistliku interjööri poole – sellist interjööri valitakse eriti tihti mööblidisaini kujundamisel. See stiil võimaldab luua avarat, valgusküllast ja mugavat tuba, mis sobib tänapäeva rütmis elavatele inimestele.

    Esimese asjana köidavad tähelepanu eriti ranged vormid ja mööbli sile pealispind. See on modernistliku mööbli üks kõige väljendusrikkamaid omadusi: puhtad, sirged jooned ja minimaalsed lisadetailid kirjeldavad kõige paremini seda stiili. Dekoratsioonis ei ole näha praktiliselt mingeid kaunistusi, aksessuaare, sujuvaid kaardeid ega ümardatud servi. See aga ei tähenda, et modernistlik mööbel ei oleks huvitav - kasutades isegi rangeid geomeetrilisi jooni, võib luua asümmeetriaid või abstraktseid kujundeid, mis elavdavad kogu atmosfääri.

    Heledates toonides puit, selle imitatsioon, erinevad metallid või klaas on peamised materjalid, mida kasutatakse modernistliku mööbli valmistamisel, ka nende kombineerimine on levinud. Modernse mööbli loomisel kasutatakse sageli vähemalt kahte materjali, , näiteks puit ja läikivad pinnad, klaas ja roostevaba teras jne. Selline valik annab nendele toodetele eripära!

    Modernses stiilis on eriline roll funktsionaalsusel . Moderne mööbel on loodud nii, et teha meie elu võimalikult lihtsamaks - kuigi toote väljanägemine on oluline, pööratakse suurimat rõhku mugavusele. Seetõttu leiab modernistlike toodete seast hulganisti mööblit, mis täidab mitut funktsiooni, luues niiviisi mugavat ja avarat ruumi atmosfääri.

    Just sel põhjusel on mööbel lihtne ja suhteliselt väike. Kui oleks olemas selline kirjeldus, võiks seda mööblit iseloomustada kui „standard” suuruses mööbel. See tähendab, et need tooted on optimaalsed ja kompaktsed ning te ei leia hiiglaslikke variante.

    Modernne mööbel on tavaliselt neutraalne, kergesti sobituvate värvidega – see laseb veelgi lihtsamalt sobitada mööblit kogu sisekujundusega. Saadaval on üsna heledaid toone, kuid neid kasutatakse tihtipeale millegi rõhutamiseks.

    Kõik need modernse mööbli omadused kinnitavad asjaolu, et selle stiili tooted on lihtsad ja samal ajal väga universaalsed. Seega on neid lihtne sobitada igas suuruses ruumidesse. Aiapaviljon Saska Garden, hall meeldib neile, kes soovivad luua minimalistliku ja avara ruumi korraliku ja värske olemusega.

    Loe lähemalt

    Üldine tooteinfo: Aiapaviljon Saska Garden, hall

    Kauba ID: 7481320
    Kategooria: Varikatused ja aiatelgid
    Tootepakendite arv: 1 tk.
    Paki suurus ja kaal (1): 1,5 x 0,8 x 0,8 m, 21 kg
    Materjal: Polüester
    Värv: Hall
    Kaubamärk: Saska Garden
    Stiil: Kaasaegne
    Päritolumaa: Hiina
    Tüüp: Varikatused
    Laius: 200 cm
    Sügavus: 200 cm
    Kõrgus: 250 cm
    Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Saska garden tooted
    Toote hooldus reeglid: Juhend

    Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

    Hinnangud ja arvustused (0)

    Aiapaviljon Saska Garden, hall
    Jäta esimene arvustus!
    Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
    Hinda toodet

    Küsimused ja vastused (0)

    Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
    Esita küsimus
    Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
    Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki