Pergola kaal Gotel L33C4, must

Täpsustused:
Kauba ID: 9300956

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Pergola kaal Gotel L33C4, must

  • Vastupidav materjal: see kõrgekvaliteedilisest polüestrist valmistatud pergola kaal on mõeldud vastu pidama mitmesugustele ilmastikutingimustele ning tagama vastupidavuse ja töökindluse.
  • Elegantne must värvus: Elegantne must varjualus pakub klassikalist ja mitmekülgset välimust, mis sobib iga pergola stiiliga ja lisab teie õuealale elegantsust.
  • Gazebo lisatarvik: Spetsiaalselt lehtmajade lisatarvikuna loodud raskus suurendab stabiilsust ja tagab, et teie lehtmaja püsib turvaliselt erinevates välistingimustes.
  • Praktiline disain: Gotel L33C4 raskust on lihtne kinnitada, mistõttu on see lihtne ja tõhus lahendus teie pergola toetamiseks.

Gotel L33C4 pergola raskus on oluline lisatarvik kõigile, kes soovivad suurendada oma õuekonstruktsiooni stabiilsust ja vastupidavust. See on valmistatud vastupidavast polüestrist ja klassikalises mustas värvitoonis ning on nii praktiline kui ka stiilne. See sobib eriti hästi pergola harrastajatele, kes soovivad hõlpsasti kasutatavat ja usaldusväärset lahendust oma investeeringu kindlustamiseks õues. Poolas toodetud tunnustatud kaubamärgi Gotel poolt, lubab see kvaliteeti ja jõudlust õueeluruumide jaoks.

Üldine tooteinfo: Pergola kaal Gotel L33C4, must

Kauba ID: 9300956
Kategooria: Varikatused ja aiatelgid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,42 x 0,1 x 0,1 m, 0,15 kg
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pergola kaal Gotel L33C4, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki