Defektiga toode. Zyle ZY901WR

Täpsustused:
Nutiseade: Ei
Toide: võrk
Kauba ID: 8536991
DEFEKTIGA TOODE

Kauba seisukord: kasutatud. Kaup on kasutatud 5 kuud. Tootel on kasutamisjäljed: Tootel on kasutamisjäljed, kriimustused, mustus. Kahjustused, defektid: elektriline vooluahel on parandatud. Kas toode on töökorras: jah. Toode on mittetäielik. Puudub: laadija.

9250

1 tk on jäänud

Lisa korvi
709 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 2. maist

000

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Defektiga toode. Zyle ZY901WR

Aknapesurobot Zyle „ZY901WR“, 75 W

Unustage kõik, mida olete aknapesust mõelnud, et see on raske töö, mida saate teha ainult teie ise. Aknapesurobotiga Zyle "ZY901WR" kutsume teid saama pealtvaatajateks. Istuge mugavalt ja lihtsalt vaadake, kuidas aknapesurobot selle raske töö sinu eest ära teeb.

Zyle „ZY901WR“ ei hirmuta suured akende pinnad, sellel ei ole ligipääsmatuid nurki ega raskesti puhastatavat mustust. Uusim tarkvara „Clean 5“ võimaldab aknaid puhastada 5 etapis ja 4 erinevas režiimis. Jätke selline raske ja tüütu töö nagu akende puhastamine sellele robotile ja saate aru, et puhtaid ja läikivaid aknaid saab nüüd nautida ilma igasuguse vaevata.

Seadme tehnilised omadused:

• Võimsus: 75 W.

• „Square Design“ tehnoloogia tagab, et robot ei jäta määrdunud akna servi ja nurki ning puhastustulemused püsivad kaua.

• „iTech Win 3.0“: see on integreeritud tehisintellektiga tarkvara, mis arvutab aknaklaaside piiride tuvastamiseks sensorite abil kõige tõhusama marsruudi. Robot võimaldab teil oma marsruuti programmeerida, valides paljude võimalike puhastusteede vahel.

• „Advance Clean“: puhastamine 5 etapis, alates kõige keerukamast kuni kõige lihtsamani.

• „Smart Mopping Vibrator“: ülemise kaabitsa pidev edasi-tagasi liikumine aitab aknaklaasilt eemaldada ka kõige kuivema mustuse.

• Universaalne robot suudab puhastada mitte ainult igat tüüpi klaase, vaid ka peegleid, ekraane, plaate, mis tahes tasapindu, sise- või välispindu.

• Eriti vaikne töö:

• Puhastamise olekut ja tööd näitavad valgusandurid ja helisõnumid.

• Täiustatud „UPS“ süsteem takistab robotil 15 minuti jooksul maapinnale kukkumist, isegi kui toide katkeb, sest seadmel on varuaku.

• Kvaliteetsed mikrokiudlapid puhastavad kahel viisil: kuivalt ja märjalt.

• Robot on kaugjuhtimispuldi abil juhitav. Samuti on võimalik käsitsi puhastada, hoides robotit praktilisest käepidemest.

Üldine tooteinfo: Defektiga toode. Zyle ZY901WR

Kauba ID: 8536991
Kategooria: Defektiga tooted
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,4 m, 4 kg
Kaubamärk: Zyle
Tüüp: Aknapesurobotid
Vaade: Zyle, aknapesurobotid
Nutiseade: Ei
Toide: võrk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Zyle tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Defektiga toode. Zyle ZY901WR
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki