Vananemisvastane huulepalsam Gold Collagen Anti-Ageing, 4 g

Täpsustused:
Tüüp: Huulepalsamid
Värv: Selge
Kauba ID: 7841460

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Vananemisvastane huulepalsam Gold Collagen Anti-Ageing, 4 g

Kasutamine: kandke huultele 3 korda päevas vähemalt 30 päeva. Kui soovite pikaajalist efekti, kasutage seda regulaarselt. Saab kasutada üksi või huulepulkade alusena

Koostis:Olus (taimne) õli, Paraffinum Liquidum (mineraalõli), sünteetiline vaha, hüdrogeenitud kookosõli, Ricinus Communis (kastoor) seemneõli, Cera Alba (mesilasvaha), Butyrospermum Parkii (shea) või, tsetüülpalmitaat, Prunus Almond A ) Õli, etüülheksüülmetoksütsinnamaat, hüdrogeenitud mikrokristalne vaha, etüülheksüülpalmitaat, vilgukivi, vesi (vesi), glütserüülundetsülenaat, pärlmutterpulber, titaandioksiid, parfüüm (lõhnaaine), tribeheniin, tetrakool-bensoüül-bensohappe steariinhape , piimhape, kumariin, bensüültsinnamaat, kalakollageen, Bht, palmitoüüloligopeptiid.

Gold Collagen huulepalsam on osa iga naise igapäevaelust, kuna see toidab ja kaitseb huuli kahjulike välistegurite eest. Lisaks aitab Gold Collagen Lip Balm vähendada väiksemaid ja suuremaid kortse ning samuti aitab taastada huulte loomulikku volüümi. Testitud dermatoloogide poolt.

Sisaldab: tõhusat oligopeptiidide segu, mis aitab stimuleerida kollageeni sünteesi, et muuta huuled pringimaks; kollageen, mesilasvaha, sheavõi ja kookosõlid, mis aitavad taastada huulte niiskusbarjääri, et muuta huuled pehmeks, saada tekstuuri ja kuju; E-vitamiin, mis pakub igapäevast kaitset vabade radikaalide eest.

Huuled koosnevad nahaga samadest kihtidest (epidermis, peanahk ja nahaalune kude), kuid nende struktuur on ainulaadne: (1) epidermis on palju õhem ja seetõttu kaitseb huuli välistegurite eest vähem; (2) Puuduvad rasunäärmed, mis muudab niiskuse säilitamise palju raskemaks. Huuled on loomulikult tundlikumad keskkonnategurite suhtes ja haavatavamad, kiirused kaotavad niiskust, volüümi ning aja jooksul tekivad väiksemad ja suuremad kortsud.

Kasutamine: Kandke huultele 3 korda päevas vähemalt 30 päeva jooksul. Kui soovite kauakestvat efekti, kasutage seda regulaarselt. Võib kasutada üksi või huulepulga alusena.

Ettevaatusabinõud: Toode sisaldab mandliõli, mesilasvaha ja kalast saadud kollageeni. Ainult kohalikuks kasutamiseks. Vältida silma sattumist, mitte kanda lõhenenud või kahjustatud huultele.

Koostis: Olus (taimne) õli, Paraffinum Liquidum (mineraalõli), sünteetiline vaha, hüdrogeenitud kookosõli, Ricinus Communis (kastoor) seemneõli, Cera Alba (mesilasvaha), Butyrospermum Parkii (shea) või, Prunus Dull Palmitate (Prunus Dull Palmitate, Magusa mandli õli, etüülheksüülmetoksütsinnamaat, hüdrogeenitud mikrokristalne vaha, etüülheksüülpalmitaat, vilgukivi, vesi (vesi), glütserüülundetsülenaat, pärlmutter (pärlmutter) pulber, titaandioksiid, parfüüm (lõhnaaine), tribeheniin, terakool, tribeheniin, teraat Bensünbensoaat, piimhape, kumariin, bensüültsinnamaat, kalakollageen, Bht, palmitoüüloligopeptiid.

Pakend: 4 g

Üldine tooteinfo: Vananemisvastane huulepalsam Gold Collagen Anti-Ageing, 4 g

Kauba ID: 7841460
Kategooria: Huulekosmeetika
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,06 x 0,115 x 0,03 m, 0,045 kg
Kaubamärk: Gold Collagen
Maht: 4 g
Ettenähtud: Naistele
Tüüp: Huulepalsamid
Vaade: Gold Collagen, huulepalsamid huulekosmeetika
Värv: Selge
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gold Collagen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Vananemisvastane huulepalsam Gold Collagen Anti-Ageing, 4 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki