Maskeerimispliiats Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch 2,5 ml, 1 Luminous Radiance, 1 Luminous Radiance

Täpsustused:
Tüüp: Peitekreemid
Kauba ID: 5666212
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
4669
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Omniva pakiautomaat

10. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

10. maist

199

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

10. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

10. maist

199

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Maskeerimispliiats Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch 2,5 ml, 1 Luminous Radiance

Kasutamine: kandke puhtale nahale, varjates naha ebatasasused.

Koostis:ALUMINA, *******, BIOSACCHARIDE GUM-1, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, *******, CI 77491, CI 77492, *******, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, *******, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DODECENE, GLYCERIN, ISOSTEARYL ALCOHOL, LAUROYL LYSINE, LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, *******, PARAFFINUM LIQUIDUM, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLOXAMER 407, *******, PROPYLENE CARBONATE, *******, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, SILICA, SILICA SILYLATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CITRATE, TALC, *******, TITANIUM DIOXIDE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE (*).

Peitepliiats Yves Saint Lauren Touche Éclat eemaldab koheselt kõik väsimuse märgid, muudab naha säravaks.

Ainult dosaatori klõpsuga peidab niisutav emulsioon varjud piki nina, huulenurki, lõuauku ja näokortse. Emulsiooni kandmine kulmudevahelisele osale muudab silmad laiemaks ja heledamaks. Peitekreemi Yves Saint Lauren Touche Éclat saab kasutada ka huulekontuuril, et need näeksid välja lopsakamad või kanda neid piki nina, et anda näole sära.

Auhinnatud ja modellide, meigikunstnike, kuulsuste ja poolt kogu maailmas armastatud peitekreem Yves Saint Lauren Touche Éclat on mõeldud igat tüüpi nahale ja sobib kõikidel puhkudel, kui peate oma nahale andma kohese sära.

Yves Saint Laurent on Prantsuse moemaja, mis asutati 1962. aastal. YSL kuulub Keringi luksuskaupade kontserni. Yves Saint Laurent toodab ja müüb kõrgmoerõivaid, jalatseid, käekotte, parfüüme ja aksessuaare. Yves Saint Laurent sündis 1936. aastal. Prantsuse aristokraatide perekonnas Oranis (Alžeeria). Oma üheksandal sünnipäeval tuli poisil soov, et tema nimi kirjutataks Champs Elysees'le. 17-aastaselt võitis ta mainekal moekonkursil esikoha. 1954. aastal kolis õppima Pariisi. Seal kohtus ta Christian Dioriga ja asus tööle oma moemajas. 1958. aastal pärast oma esimese kollektsiooni esitlemist kogus Yves Saint Laurent tunnustust, asutas hiljem oma ettevõtte ja juba 1962. a. esitles kogumikku, mis äratas ajakirjanikes tohutut huvi. Alates 1970. aastast sai disainerist moekuningas. Yves Saint Laurent'i parfüüm on autentsuse, võlu, luksuse ja keerukuse sümbol, millele on raske vastu panna. YSL naiste parfüüm on luksuslik, rafineeritud aroom, mis on villitud stiilsetesse klaaspudelitesse, mis annavad võlu igale ruumile, mida nad kaunistavad. Yves Saint Laurent Mon Paris parfüüm on inspireeritud Pariisi vaimust, levitades küpressi ja puuvilja noote. Sukeldu puhkusemälestustesse, reisidesse ja nuusuta imelisi aroominoote kogu päeva ja õhtu jooksul. Yves Saint Laurent Black Opium on üks populaarsemaid YSL-i parfüüme. Energiat andev lõhn levib aeglaselt ja muutub päeva jooksul naiselikuks, õrnaks ja ümbritsevate jaoks äärmiselt atraktiivseks. Yves Saint Laurent'i parfüüm on karismat ja energiat rõhutav lõhn, mis sobib suurepäraselt päevaks ja õhtuks. Yves Saint Laurent'i parfüüm meestele - eksklusiivsed, kauakestvad lõhnad. Üks neist on Yves Saint Laurent Y, mis paljastab mehe tugevuse, enesekindluse ja julguse. YSL parfüüm võib saada suurepäraseks valikuks.

Maskeerimispliiats Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch 2,5 ml, 1 Luminous Radiance

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Peitekreemid

Tänapäeval saab igaüks teha täiusliku meigi oma kodus. See ei nõua eriteadmisi, keerulisi konsultatsioone ega kalleid vahendeid. Meigi tegemiseks on aga vaja peitekreemi. Täiuslikku näonahka saame nautida harva ja isegi siis ei suuda me end alati kaitsta ootamatute vistrike, tedretähnide ja silmade all olevate tumedate ringide eest. Spetsiaalselt selleks otstarbeks loodud professionaalsed meigitooted aitavad katta kõik naha ebatäiused. Meie valikus on lai valik kõige populaarsemate kaubamärkide peitevahendeid: kreemid, korrektorid, pabersalvrätikud, peitepulgad ja palju muud. „Rimmel“, „Max Factor“, „Boujoirs“, „Maybelline New York“, „MAC“, „Clinique“, „Artdeco“ ja teised meigitooted aitavad teil luua täiusliku välimuse. Need peitekreemid aitavad teil vabaneda kõikidest nahapuudustest, mis takistavad teil ennast enesekindlalt tunda. Nii et ärge oodake, vaid minge meeldivatele otsingutele!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Maskeerimispliiats Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch 2,5 ml, 1 Luminous Radiance

Kauba ID: 5666212
Kategooria: Jumestuskreemid ja puudrid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,03 x 0,13 m, 0,03 kg
Maht: 2.5 ml
Ettenähtud: Naistele
Tüüp: Peitekreemid
Vaade: Yves Saint Laurent, peitekreemid jumestuskreemid ja puudrid
Kaubamärk: Yves Saint Laurent
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Yves Saint Laurent tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Maskeerimispliiats Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch 2,5 ml, 1 Luminous Radiance
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki