Urban Decay 24/7 Inks vedel silmapliiats, sügava otsaga, 0,4 ml

Täpsustused:
Värv: Must
Veekindlus: Ei
Kauba ID: 9117716

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Urban Decay 24/7 Inks vedel silmapliiats, sügava otsaga, 0,4 ml

Kasutamine: Kasutage ettenähtud viisil.

Urban Decay 24/7 Inks Liquid Eyeliner in Deep End on unistus neile, kes soovivad julget ja täpset silmalööki, kuid keda ei hirmuta veekindel koostis. See silmalainer sobib eriti hästi naistele, kes hindavad kvaliteetset kosmeetikat, mis on paindlik ja kergesti eemaldatav. Luksusliku musta tooni ja pehme pealekandmisega sobib see silmalainer väga erinevate silmalookide jaoks, alates klassikalisest kuni dramaatilisuseni.

  • Sügavmust: Deep End on rikkalik, intensiivne must toon, mis rõhutab silmi ja muudab need popiks.
  • Täpne pealekandmine: see silmapliiats on loodud sujuvate ja teravate joonte loomiseks ning võimaldab silmameigi hoolikat ja kunstilist pealekandmist.
  • Urban Decay kvaliteet: tuntud kaubamärgina tagab Urban Decay kvaliteetse silmapliiatsi igapäevaseks kandmiseks või eriliste sündmuste jaoks.
  • Mitteveekindel mitmekülgsus: ideaalne neile, kes soovivad silmapliiatsit, mis annab elavat värvi, kuid millel puudub veekindla koostisega vastupidavus, mistõttu on seda päeva lõpus lihtsam eemaldada.

Silmapliiatsid, lainerid

Silmad on naiste tunnete peegel, seega on oluline, et te näeksite meigituna suurepärane välja. Silmapliiats on meigitoode, mis on mõeldud silmade kontuurimiseks, rõhutades ülemist silmalaugu, alumist silmalaugu või mõlemat. Käepärase silmapiiri abil saate joonistada kõike, alates peenest joonest kuni dramaatiliselt paksu jooneni. See loob soovitud iluefekti, rõhutades pilku või korrigeerides visuaalselt silma kuju, näiteks muutes selle suuremaks või ümaramaks. Silmapliiats sobib igapäevaseks kasutamiseks, sest selle heledust saab reguleerida värvi intensiivsuse valimisega. Samuti võimaldab see hõlpsasti silmade veepiiri joonistada. Lai valik silmapliiatseid võimaldab teil valida sobiva tööriista vastavalt värvile, tüübile ja suurusele. Vedelik, geel või kreem, sobib tundlikele silmadele või kauakestev ja võib-olla veekindel – valik sõltub teie individuaalsetest vajadustest. Veekindlad silmatooted meeldivad neile, kellel on rippuvad silmalaud või kes soovivad kauem kestvat efekti, ning on ka elupäästjaks kuumal suvepäeval. Alates peenelt minimalistlikust kuni surmtõsise suitsususeni - loo endale sobilik välimus vaid ühe kosmeetikatootega.

Üldine tooteinfo: Urban Decay 24/7 Inks vedel silmapliiats, sügava otsaga, 0,4 ml

Kauba ID: 9117716
Kategooria: Lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,19 x 0,05 x 0,12 m, 0,25 kg
Tüüp: Silmapliiatsid, lainerid
Vaade: Urban Decay, silmapliiatsid, lainerid lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Maht: 0.4 ml
Ettenähtud: Naistele
Värv: Must
Veekindlus: Ei
Kaubamärk: Urban Decay
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Urban Decay tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Urban Decay 24/7 Inks vedel silmapliiats, sügava otsaga, 0,4 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki