Küünegeel Silcare Base One Gel, selge, 30 g

Täpsustused:
Tüüp: Muud maniküüri-, pediküürivahendid
Kauba ID: 9760262

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Küünegeel Silcare Base One Gel, selge, 30 g

Kasutamine: Vaata pakendilt

Koostis:saugu naudoti.

Base One geelid on välja töötatud kaasaegse retsepti järgi, mis toodab ülimalt vastupidavaid polümeeri geeli massijadasid. Ühikute sobiv seadistus muudab selle massi vastupidavaks ja elastseks, samas nakkub see väga hästi nii otsa kui ka loomuliku küüneplaadi külge.

Base One Clear on läbipaistev geel, mis sobib suurepäraselt küünte otstele ja šabloonile ehitamiseks. Saate hõlpsasti elemente segada ja kombineerida teiste geelide või akrüülidega. Keskmise paksusega, isetasanduv – tagab teatud mugavuse. Akrüülhappe eemaldamine annab tulemuseks toote, mis mõjub küüneplaadile palju soodsamalt kui tavalised UV-geelid.

Kasutamine: kandke geel küüneplaadile ja kuivatage 2 minutit 36-vatises UV-lambis. Pealmine kiht ei vaja pärast puhastamist täiendavat poleerimist.

Base One Line on ühefaasiline liin, mida saab kasutada kolmefaasilises protsessis, kuna see on loodud parimatest õigetes proportsioonides kombineeritud toodetest. Tänu sellele säilivad kasutatud kaunistused kauem ja meie naudime nende intensiivsust kauem.

Esimene samm on geeljas aluskiht (näiteks Base Gel One Bonder), mis suurendab geelimassi nakkuvust. Ideaalne igat tüüpi küüneplaadi jaoks. Geel moodustab küüne ja geeli vahele kaitsefiltri, mis suurendab järgnevate geelide nakkumist. Kasutatakse ainult geelimeetodil.

Karastatud Bonderi geelikiht on teise etapi krunt, mis loob kihi: valmistatud geelist, näiteks Base One Clear - V. Kolmas samm on geel, näiteks Base One Shining, mis sulandub hästi eelmiste kihtidega. ja annab küüntele sära

Üldine tooteinfo: Küünegeel Silcare Base One Gel, selge, 30 g

Kauba ID: 9760262
Kategooria: Maniküüri ja pediküüri tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,06 x 0,06 x 0,05 m, 0,2 kg
Ettenähtud: Kõigile
Tüüp: Muud maniküüri-, pediküürivahendid
Vaade: Silcare, muud maniküüri-, pediküürivahendid maniküüri ja pediküüri tarvikud
Kaubamärk: Silcare
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Silcare tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Küünegeel Silcare Base One Gel, selge, 30 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki